Mirza`dan dobra dobra

Mirza`dan dobra dobra

CHP Belediye Başkan Aday, Adayı Mirza, hakkındaki söylentilerin yanı sıra, aday adaylığı noktasındaki soru işaretlerine açıklık getirdi.

Bandırma`da CHP`den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, önceki hafta geçirdiği rahatsızlık ve hakkında aydınlığa kavuşması beklenen soruların yanıt bulduğu kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Mirza öncelikle sağlık sonunu nedeni ile bir hafta gibi bir süre kentten uzak kalmasının çeşitli spkilasyona neden olduğunu, bunun normal bir sağlık sorunundan öte geçmediği gibi, bu vesile ile Kocaeli`de oğlunun da doktoru bulunduğu hastanede komple check-ap`tan geçerek seçim öncesi bir anlamda rektifiye olduğunu söyledi.

Mirza neden aday olduğunu, kendisinin diğer adaylar karşısında neden şanslı görüldüğü, halen görevde bulunmasının diğer aday adaylarına karşı avantaj sağlamasının demokratikliği, CHP nin söylenildiği gibi önseçim takvimini uygulayıp uygulamayacağı, ve daha ayrıntıları.

Belediye Başkan yardımcısı Dursun Mirza`nın 3 bölümden oluşan 40 dakikalık basın toplantısındaki açıklamalarını kendi ağzından izleyebilirsiniz.

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı