Mirza’dan Çağlar’a ziyaret

Mirza’dan Çağlar’a ziyaret

Mirza, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi altında bulunan kurucu Avşa Belediye Başkanı Cevdet Çağlar’ı ziyaret etti

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi altında bulunan kurucu Avşa Belediye Başkanı Cevdet Çağlar’ı ziyaret etti. Çağlar’ın doktoru ile de görüşerek bilgi alan Mirza, şunları söyledi:

“Cevdet Başkan benim çok sevdiğim eski bir dostum. Hastanede yattığını duyar duymaz hemen ziyaret ederek doktorundan bilgi aldım. Ne yazık ki durumu iyi değil. Bilinci kapalı. Dualarımız onunla. Acil şifalar diliyorum.” Dedi.

1991 yılında belde statüsünü kazanarak 7 Haziran 1992’de yapılan mahalli ara seçim ile Avşa belediyesi kurucu Belediye Başkanlığına seçilen Cevdet Çağlar 

27 Mart 1994 Mahalli seçimleri ile 2. kez Avşa Belediye Başkanı oldu.

28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 Mahalli seçimleri ile ard, arda 2 kez daha Avşa Belediye başkanlığına seçilen Cevdet Çağlar toplamda 17 yıl başkanlığını üstlendiği Avşa’nın 2014 yılında Büyükşehir statüsü ile Belediyelik vasfını kaybetmesi ile aktif siyaset hayatını bıraksa da Avşa’nın geleceğine yönelik beklentilerinin hayata geçmesi noktasında hiçbir zaman emeğini esirgemedi.



Anahtar Kelimeler: Mirza’ Çağlar’ ziyaret
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı