Mirza`dan 600 Evler`e hizmetli ziyaret

Mirza`dan 600 Evler`e hizmetli ziyaret

600 Evler Mahallesi D200 karayolunun yan yolu olarak bilinen cadde de yeni yol düzenleme ve parke döşeme çalışmalarına başlandı.




Bandırma Belediyesine bağlı ekipler, kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında asfalt ve parke döşeme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Devam eden çalışmalar kapsamında ekipler son olarak 600 Evler Mahallesinde çalışmalarını sürdürürken bu bölgede D200 karayolunun yan yolu olarak bilinen cadde de yeni yol düzenleme ve parke döşeme çalışmalarına başlandı.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak denetimler yapmak üzere 600 Evler Mahallesine ziyarette bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, burada Mahalle Muhtarı Zeki Sertgöz ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

İlk olarak 600 Evler Mahallesi Muhtarı Zeki Sertgöz'ü makamında ziyaret eden Başkan Yardımcısı Mirza, kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında Muhtar Sertgöz'le bir süre sohbet etti. Ardından Muhtar Sertgöz ile birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelen Mirza, başlatılan yol yapım ve onarım çalışmalarıyla ilgili olarak vatandaşlara bilgiler vererek mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

Yapılan çalışmalar ve 600 Evler Mahallesi ziyaretiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi'nin kentimizdeki tüm mahallelere aynı mesafede durduğunu ve bu nedenle de hiçbir şekilde mahalle ayrımı yapmalarının söz konusu olmadığını ifade etti. Mirza: Ekiplerimiz kentimizin birçok noktasında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu çalışmalarımızda ihtiyaç duyulan bölgelerimizde altyapı, üst yap ve çevre düzenleme çalışmaları eksiksiz bir şekilde yerine getiriyoruz. Bu çalışmalar içerisinde son olarak 600 Evler Mahallemizde sıkıntı arz eden yollarında çalışmalarımız başlattık. En kısa sürede bu yolu da tamamlayıp hem bu mahallemizde hem de kentimizdeki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false