Mirza´dan ADD´ye iadeyi ziyaret

Mirza´dan ADD´ye iadeyi ziyaret

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesini ziyaret etti.

Mirza´nın ADD ziyaretine ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat, ADD Yönetim Kurulu Üyeleri, ADD Kadın Komisyonu ve ADD Gençlik Kolları´nın yanı sıra Meclis Üyeleri Sami Türkmen ve Cemal Adıgüzel de katıldı.

/resimler/2018-11/15/1827471944229.jpg

Sohbet öncesi ADD binasının yenilenen halini inceleyen Mirza ?Tüm sivil toplum örgütlerine olduğu gibi ADD´ye de destek veriyoruz. Bu kullanım alanlarının bir tadilata ihtiyacı vardı. Başkanımız bizden destek istedi, biz de gereken desteği verdik. Başka destek olanlar da var olduğunu biliyorum. Emeği geçen herkesten, buraları yenileyen, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Gayet güzel, parkesiyle, boya badanasıyla ADD´ye yakışır bir düzenleme olmuş? dedi.

/resimler/2018-11/15/1828046319919.jpg

ADD´nin ilk üyelerinden olduğunu belirten Mirza  ?CHP´nin kapalı olduğu yıllarda SHP zamanında ADD Bandırma Şubesi kurulduğunda ilk üye olanlardandım. Her zaman kişisel desteğimi verdim. Her zaman mücadelenin içinde olduk. Tabii Melih Çınar hocamızı da saygıyla anıyoruz. Melih hocamızın vefatının ardından Uğur Kayaalp´in ve şimdi de Serdar Polat gibi çalışkan bir başkanın önderliğinde çok güzel projeler yapılıyor. Şimdi de elimizden gelen ne varsa tüm sivil toplum örgütlerine olduğu gibi ADD´ye de sunuyoruz. Gençlik Kollarımız da burada onlarla da geçmiş dönemde güzel işler yaptık, yeni yönetimleriyle de güzel işler çıkaracağız.  Rahmetli Melih hocamız bana bir gün demişti ?Bu salonları siz yönetime gelmeden önce bize hiç vermiyorlardı? demişti. AKP döneminde belediyeye ait salonları kullanamadıklarını anlatmıştı. Biz şimdi hangi STK olursa olsun eğer salonun durumu uygunsa tahsis ediyoruz. Bunun kıymetini bilmemiz lazım; salonların verilmediği bir durumdan Bandırma´yı böyle hareketli bir hale getirdik. Bakın ben Encümen Başkanıyken bir Kaymakam çok uğraştı ?saat 21.00´de her yer kapansın? diye yazı gönderdi, reddettik. Biz yaşayan şehirler istiyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. Yılmaz Büyükerşen hocamız bize bunu söylemişti: ?Eğer bir kentte insanlar saat 21.00´de evlerine çekiliyorsa kent ölü kenttir.´ demişti. Biz de bu doğrultuda çalışıyoruz? dedi.

/resimler/2018-11/15/2127022935760.jpg

ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat da çalışmaları hakkında bilgi vererek ?Öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar talep ettiğimiz hiçbir konuda geri çevrilmedik. En son buranın tadilatı için bir destek istedik, onu da hemen sağladınız. Gençlerimiz ay sonu Ankara´ya gidecek, Anıtkabir´i ve TBMM´yi ziyaret edecekler. Yönetimimiz alt komisyonlarımız da çok aktif olarak çalışıyor. Kadın Komisyonumuz geziler düzenliyor, çok talep var. Bunun yanı sıra Liselerimizde Atatürkçü Düşünce Toplulukları kuruyoruz. Üniversite öğrencilerimize burs desteğimiz sürüyor. Çalışmalarımız sizlerin de desteği ile aralıksız devam edecek? diye konuştu.

/resimler/2018-11/15/2127331530169.jpg



Anahtar Kelimeler: Mirza iadeyi ziyaret
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli