Mirza Söz verdi...

Mirza Söz verdi...

``Sahil bandı 2.etap bölümü kısa zamanda bitecek``





Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, kent genelinde yerine getirilen çalışmaları yerinde inceledi.
Bu incelemeler kapsamında ilk olarak Aşağı İstasyon Mevkiinde yapılan yol yapım çalışmalarını takip eden Mirza, ardından Sahil Bandına başlayan granit döşeme çalışmalarının inceledi.
Buradan Hacı Yusuf Mahallesi Livatya mevkiinde yeni açılan ve parke döşenecek yeni yolları kontrol eden Belediye Başkan Yardımcısı Mirza, Bandırma Belediyesi olarak halkımızın ihtiyaç duyduğu çalışmaları yerine getirdiklerini söyledi.
Mirza: “Bandırma Belediyesi olarak bu kış aylarında havaların mevsim normallerinin üzerinde olmasını da fırsat bilerek yol yapım ve onarım çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bu çalışmalarımız içerisinde son olarak Aşağı İstasyon Mevkiindeki yollarımızı yeniden oluşturuyoruz.
Ekiplerimiz öncelikle buranın yollarını yeniden onardı.
Bundan sonra da parke döşeme çalışmalarımızı yerine getireceğiz” dedi.


Ardından sahil bandında başlayan karo döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Mirza, bu çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp sahil bandını tamamlanmış bir şekilde halkımızın hizmetine sunmak istediklerini söyledi.
Mirza: “Ekiplerimiz sahil bandının kalan bölümüne karo taşı döşeme çalışmalarına başladılar.
Bu güzel havalarda hızlı şekilde hareket ederek çalışmalarımızda önemli bir mesafe kat etmeyi hedefliyoruz. Ardından yapılacak olan peyzaj çalışmalarımızla sahil bandı halkımızın aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri, spor yapabilecekleri bir görünüme kavuşacak” dedi.


Öte yandan Hacı Yusuf Mahallesi Livatya Mevkiinde yapılan yol yapım çalışmalarının son durumunu yerinde inceleyen Mirza, bu çalışmaların parke döşeme çalışmalarının ardından tamamlanacağını sözlerine ekledi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu