Mirza, İlklerin başkanı oldu

Mirza, İlklerin başkanı oldu

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza,İlklerin Başkanı olmanın yanı sıra, kasasında trilyonla belediye teslim alan tek Başkan...


Dursun Mirza Görevi devir aldı.2 paylaşan: zeki-karadeniz-332

Bandırma`da seçimlerin parti ve Belediye olarak ortaya konulan ortak başarının sandığa yansıyan başarısı olduğunu her fırsatta yenileyen Başkan Dursun Mirza, Başkanlık makamında kendisini bekleyen Sedat Pekel`den anahtarları teslim alırken, kasa mevcudunun 12.448.059. 000 ve kartlarda bulunan paraların olmasının kendi adına büyük bir şans olduğunu, bunu Sedat Pekel gibi Başarılı bir siyasetçinin arkasında görev yapmasının kendi adına büyük şans olduğunu söyledi.

Mirza, Eşi Feride Pekel ile kendisini çiçekle karşılayan Pekel`e aynı nezaketle çiçek sunumu gerçekleştirdi.

Pekel, devir teslim ve veda konuşmasında zaman zaman duygulandı.

Başarılı olmasındaki nedenlerden birisinin eşi Feride Pekel`in kendisine tanıdığı zaman ve perfosmansa bağladığını vurgulayan Pekel hizmetin aksamadan devam etmesini sağlayacak bir ekibe görev devir etmenin sevincini yaşadığını söyledi.

Yeni Başkan Mirza’dan ilk İcraat: “Kapalı Pazar Yeri Projesi İhalesini başlatın.”

Bandırma’nın yeni Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesinde yapılan devir teslim töreniyle birlikte yeni görevine başladı. Yeni Başkan Mirza, ilk icraat olarak Fen İşleri ve İmar İşleri Müdürlerine gerekli talimatı vererek Kapalı Pazar Yeri Projesinin yapım çalışmalarını kapsayan İhalenin başlatılmasını istedi. Mirza ayrıca Ordu Caddesinde yer alan Tekel Binasının da dayanıklılığıyla ilgili testlerinin yapılması talimatını da verdi.

30 Mart Yerel seçimlerinde halkımızın verdiği destekle Bandırma’nın 28.’inci Belediye Başkanı olan Dursun Mirza,  Bandırma Belediyesinde yapılan devir teslim töreninin ardından Başkanlık Makamını, Bandırma’ya uzun yıllar başarıyla hizmet eden Sedat Pekel’den teslim aldı. Belediye’de yapılan törende hizmet bayrağını devrettiği Dursun Mirza’nın başkanlık görevini layıkıyla yerine getireceğine inancının tam olduğunu belirten Pekel, 2009 yılında borçlu olarak devralınan Bandırma Belediyesi’nin bugün itibariyle kasasında 12 trilyon gibi bir rakamla bıraktıklarını söyledi. Pekel, yapmış olduğu veda konuşmasında duygu dolu anlar yaşarken görev süreci boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür ederek tamamladı.

Belediye Binası başkanlık makamında yapılan devir teslim sırasında ilk olarak CHP rozetini çıkararak Belediye rozetini takan Yeni Belediye Başkanı Dursun Mirza, 30 Mart Yerel Seçim süreciyle birlikte küskünlük ve dargınlıklarında geride kaldığını belirterek kendilerine oy veren vermeyen ayrımı yapmadan yeni dönemde de tüm Bandırma’nın hizmetinde olduklarını söyledi. Mirza, yeni hizmet döneminde yapılacak olan sosyal, kültürel ve kentsel projelerle Bandırma’nın İzmir ve Eskişehir gibi özgürlüklerin, barışın ve demokrasinin kalesi haline dönüşeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Mirza konuşmasının ardından ilk icraatını gerçekleştirerek Fen İşleri Müdürü Adil Becene ve İmar İşleri Müdürü Filiz Kayaoğlu’na Kapalı Pazar Yeri Projesi Yapım Sürecini kapsayan ihalenin yapılması talimatını verdi. Mirza ikinci talimat olarak ta Ordu Caddesinde yer alan Tekel Binasının dayanıklılık testlerinin bir an önce yapılarak rapor edilmesini istedi.

Belediye Meclisinde vatandaşlarla bir araya gelindi

Başkanlık makamında yapılan devir teslim törenin ardından eski ve yeni Başkanlar ve CHP’li Yeni Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Meclis salonunu dolduran yüzlerce vatandaşla bir araya geldi.



bandırmalı
4.04.2014 12:36:43
görmek istediğimiz tablo bu centilmenlik.Sedat başkanımızı da seviyoruz. Yeni başkanımızın da Bandırma ya çok şey katacağına inanıyoruz. Cumhuriyet ten ödün vermeden.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı