Mirza, Ağayı halka şikayet etti.

Mirza, Ağayı halka şikayet etti.

Bandırma belediyesini Halkla buluşturan etkinliklere koyduğu ambargo ile gündem oluşturuyor.

Bandırma´da maliyeden kiraladığı 2.Meydan´da sosyal etkinliklere olur vermeyerek, yerel Belediye´yi halkla buluşturan sosyal etkinliklerle arasına anbargo koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur bu tavrı ile birkez daha sınıfta kaldı.

Mikrafonu her eline aldığında ağzından Bandırma´yı trilyonluk yatırımlarla uçurduklarını anlatan, ancak reelde bu uçma realitesini bugüne dek görmek mümkün olmadığı Bandırma´da 28. Uluslararası Kültür ve Çevre Festivali şenliklerinde stant açılışlarına oval meydanda olur vermeyerek partililerinin şişkinliğini alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 1 ay süren Ramazan etkinliklerinde de aynı martavalla Bandırma Belediyesinin önünü kesti.

Göreve seçildiği Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde her ay yapılan mutad aylık olagan meclis toplantılarına 38 aylık 38 toplantının sadece 4 düne katılmaya zaman bulan Büyükşehir´de muhalif Belediyelere telefon açmayıp, taleplerini gündeme dahi almayan Başkan Ahmet Edip Uğur, namı değer "Ağa" bu gidiş ile Bandırma sahilini kaldırıp Balıkesir´e götürmesi bekleniyor.

Zaman zaman sessizce geldiği Bandırma´da sahil gezisi yapıp, dolgu bandındaki Büyükşehir sınırlarını kontrol eden Uğur, 4 caddesinin tasarrufunu devir aldığı Bandırma´da çöpünü toplamayıp, çiçeklerini sulamayıp, ilan- reklam bedellerini topladığı Atatürk, İnönü, Ordu ve Kurtuluş caddelerinde parkomat uygulamasına geçmeye hazırlanıyor.

Erdek körfezine yapılması düşünülen liman projesi için Roterdam´ı komşu kapısı yapıp, iki ülke arasında yaşanan diplomasi sorunu sonucu yapılan iyi niyet protokolünü havuz medyası ve mehteran eşliğinde yırtarak, Hollanda´yı protesto etmek için portakal yememe eylemi başlatan Ağa´nın Bandırma üzerinde uyguladığı hasmane baskılarını partililerinin isteği üzerine yaptığını söylemesi AKP ilçe başkanlığını da töhmet altında bırakıyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza bugün Başkanlık makamında yardımcıları Mehmet Sert ve Ozan Onur ile birlikte yaptığı açıklamada 1 ay sürecek Ramazan etkinliklerinin içerik programını detaylı olarak sunup, yazılı ve sözlü olarak oval meydanı ücreti ile kullanmak istediklerini belirtmesine karşın, Büyükşehirden yanıt alamadıklarını açıkladı.

Başkan Mirza, Büyükşehir´in Bandırma Belediyesini halkla buluşturan etkinliklere oval meydanı vermeyerek anbargo koymasının sosyal etkinlikleri hayata geçirmelerini engellemediğini, sadece alan kısıtlaması nedeni ile sıkıntı yaşanmasına neden olunduğunu açıkladı.

/resimler/2017-5/26/2342338376420.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli