Tanga Modelleri Baş Döndürüyor

Tanga Modelleri Baş Döndürüyor

Tanga bayanların kullandığı bir iç çamaşırı çeşididir. Bu çamaşırın ön kısmı aslında normal bir bikini olarak görünüyor. Fakat arka kısmındaki kumaş çok azdır. Bu çamaşırın arka kısmında kumaştan bir ip bulunur. Böylece cinsel bölge kapanmaz. Üç çeşit tanga modeli vardır. Geleneksel model, G-string külot birde tanga samba modellerinden size uygun olanı kullanmalısınız. İlk kullandığınızda rahatsız olabilirsiniz ama zamanla alışacaksınızdır.

Çok sıkı kayışlı olanları tercih etmeyin çünkü hasara sebep olabilirler. Bikini bölgesinde rahatsızlıklar hissederseniz rahat bir külot ile değiştirin. Ağrı oluşursa mutlaka doktora danışılmalıdır. Satın aldığınız tanga nın nasıl bir kumaştan dikildiğine dikkat edin. Keten veya sentetik kumaştan dikilmiş olsa bile,  tanga körüğü mutlaka pamuktan yapılmalıdır. Tanga almak için mağazaya gittiğinizde 4 tip ipin olduğunu bilmelisiniz.

Tanga Seçimi Neden Önemlidir?

Bazı modellerin dantel ekleri olduğu gibi, tüyleri olanlar veya yapay elmasları olandan tutun değişi dekoratif özellikleri olan çeşitleri bulunuyor. Romantik bir geceye hazırlanıyorsanız bu çeşit modellere bakabilirsiniz. Tanga giymenin olumlu tarafı dar kıyafetlerin, spor kıyafetlerin, dar elbise seviyorsanız onların içine giymek kalçanızı daha güzel gösterecektir. En güzel modelleri https://www.dagi.com.tr/tanga-modelleri Sitesini ziyaret ederek satın alabilirsiniz.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı