Milletvekili Adayı M.Bakir Arslan ``Demokratlar Mecliste olmalı``

Milletvekili Adayı M.Bakir Arslan ``Demokratlar Mecliste olmalı``

Bandırma ilçe teşkilatını ziyaret eden Demokrat Parti Balıkesir Milletvekili adayı M.Bakir Arslan Mecliste bulunan 3 partinin ülkenin siyasi konjektürel yapısını yansıtmadığını belirterek `` Demokrat Parti mutlaka mecliste olmalıdır`` dedi

Demokrat parti ilçe teşkilatında başkan Adnan Erdan ve yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte karşılanan Arslan yaptığı açıklamada Ülkede Demokrat`in varlığının inkar edilemeyeceğinin altını çizerek bu noktadaki siyasi çalışmalarının devam ettiğini, sonuçta mutlaka Demokrat partinin Mecliste 4. parti olarak yer almasını sağlayacaklarını söyledi.

Arslan ; Şu anda üç siyasi parti mecliste olmasına rağmen hala ülkenin sorunları çözülmüş değil,`` dedi.

Demokrat parti Milletvekili adayı Arslan uzun yıllar siyaset arenasında aktif görevlen üstlenmiş, birisi olarak Memleket meseleleri ve beklentilerine ilişkin sorunları gayet iyi bildiğini

Tüm bu sorunların çözüm adresinin ise Demokrat parti olduğunu vurguluyarak,

12 Haziran`da ``Ampulü geç, Kırat`ı seç`` sloganı ile seçime gittiklerini 12 haziran`a kadar Balıkesir vilayetinde ayak basmadık yer bırakmayacağını söyledi.

Arslan; ``Kutuplaşmaya mı ? Kucaklaşmaya mı?`` sloganı ile çıktığı Balıkesir yollarında sesini dağa taşa duyurmakta kararlı görülen Arslan geçmişte Dört dönem Balıkesir ilgenel meclisi üyesi görevinde bulundu.

Demokrat partinin seçim beyannamesinde yer alan tüm programların gerçekle örtüştüğün belirten Arslan, Mevcut düzen partilerin bu programları sadece kopya ettiklerini ifade ederek `` Uygulama safhasında bu projeleri hayata geçirecek tek parti var oda Demokrat parti, bu ülkede insan yaşamı adına ne yapılmışsa ya Demokrat Parti yada onun devamı olan Adalet Partisi, Anavatan partisi ve Doğruyol partisidir, Onun dışındaki partiler sadece ve sadece kötü birer kopyacıdırlar.`` Dedi.

Ülkenin önünü açan Ticaret`in vazgeçilme unsuru haberleşmeyi, Otobanları, Asma köprüleri, Tarımı ve Hayvancılıktaki alt yapı yatırımları, Barajlar, Göletler, Ülkeyi örümcek ağı gibi saran Enerji hatları ne varsa kaldırın bakın altında Kırat`ın mührü vardır. Diyerek, Ülke vatandaşının bu hizmetleri inkar etmeyeceğine inandığını söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli