MHP Milletvekili aday adayı Kamil Öztürk kendini tanıttı.

MHP Milletvekili aday adayı Kamil Öztürk kendini tanıttı.

Aslen Manyas`lı olan MHP Miletvekili aday adayı Kamil Öztürk, ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Kamil G. Öztürk Aynı zamanda kendi İlçesi olan Manyas İlçe Teşkkilatını Ziyaret Etti.
Öztürk, "Değerli İlçe Başkanımız Teşkilatımızın tüm kademelerinde çalışan arkadaşlarım,hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum Hepiniz Hoş geldiniz.
Şeref verdiniz, Sağ olun,var olun. Ülkücü fırat çakıroğlu şehit edilmiştir. şehidimize allahtan rahmet kederli ailelesine sabır diliyorum. Ruhu şad olsun." dedi. daha sonra

Önümüzde ilimizin ve ülkemizin gelecek 4 yılının belirleneceği bir seçim bizleri bekliyor!
Balıkesir`e hizmet için yola çıkarken,sloganımızı ve hedefimizi,ilkeli siyaset,dürüst yönetim,sağlıklı yaşanır bir kent olarak belirledik.Sloganımıza işaret ettiğimiz hususlar,bir düşüncenin,bir anlayışın ve bir idealin,toplum hayatına yansıtılması ve hayatla buluşmasıdır.
"ilkeli siyaset" derken;toplumun ihtiyaçlarını temin,hukukunu,huzurunu korumayı,kavgayı,kargaşayı önlemeyi,güvenliği sağlamayı,ekonomik çıkarlarını gözetmeyi,yolsuzluğa,yoksulluğa karşı mücadele etmeyi kastediyorum.
Topluma hizmet etmenin en önemli ve etkili yolu olan siyaset,günümüzde acaba yukarıda tarif edildiği gibi mi algılanıp,uygulanıyor diye baktığımızda,maalesef çoğunlukla öyle olmadığını görüyoruz.Bu sebeple "ilkeli siyaset"diyerek bir farklılığımızı ortaya koyuyoruz."İlkeli olmak Dünya`nın en zor işidir.Çünkü,ilkeli olmak,ilkeli yaşamayı gerektirir.
İlkeli yaşamak ise,faydacı ve fırsatçı olmamayı,söylediklerinin arkasında durmayı,makam,mevki,şan,şöhret sahibi olduğunda,değişmemeyi gerektirir.Elbette ki,bu tür yaşam zordur ve bir anlık gelip geçici heveslerle yapılacak iş ise,hiç değildir.Toplum adına,hizmet için yola çıkanların bu zorlukları biliyor olması,zorluklar karşısında yılmayan,güçlü bir irade ortaya koyuyor olması,bilgi birikim,tecrübe gibi donanımlarının olması gerekmektedir.İş`te o zaman bütün güçlükler kolaya dönüşebilir.
Aslında izaha çalıştığım bu hususlar,bugün çatısı atında siyaset yaptığımız,Siyasi Hareketin üzerine oturduğu,düşünce ve idealin ifadesi olup "Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben"diyen hareketin hayata bakışı yansıtan,hareketin lideri ve genel başkanı saygıdeğer Dr.Devlet Bahçeli`nin de yıllardır savunduğu hususlardır.,İş`te bu nedenle bizlerde inanarak ve kendimize güvenerek kararlılıkla "ilkeli siyaset"diyoruz. dedi.

Kamil Gültekin Öztük`ün Öz Geçmişi... 

Doğum tarihi: 15.10.1959 Medeni Durumu: Evli - 2 kız babası Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi / İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Kamu Yönetimi 1981 Mezunu Askerlik Durumu: 1981 - 1983 yıllarında İzmir`de 171. dönem Yedek Subay İş Hayatı: 1983 yılında başlayan ticari faaliyetler İstanbul`da matbaa basım ve tanıtım, özel okul ve yurt işletmeciliği, Manyas` ta tarım ve büyükbaş hayvancılık olarak devam etmektedir. Siyasi Hayatı: 2011 yılı Genel seçimlerinde Balıkesir Milletvekili Aday Adayı, 10. Kurultayda Balıkesir Üst Kurul Delegesi, 2014 yılında İstanbul yönetiminde İl Yöneticisi, 21 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Kurultayda İstanbul Üst Kurul Delegesi olarak seçilmiştir.


  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli