MHP`den, Mirza`ya ziyaret

MHP`den, Mirza`ya ziyaret

MHP İlçe Başkanı Karani Erkul, Beraberinde Başkan Adayı Dr. Hadi Selimoğlu ve meclis üyeleri ile Başkan Dursun Mirza`yı tebrik etti.

Bandırma’nın 5 yıllık yerel yöneticilerinin belirlendiği 30 Mart Yerel seçimlerinde Yeni Başkan Dursun Mirza’yla yarış içinde olan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Hadi Selimoğlu,  Başkan seçilen Dursun Mirza’ya centilmenlik örneği göstererek tebrik ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette MHP Bandırma İlçe Başkanı Kerim Karani Erkul ve Yeni Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Yörükoğlu, Harun Algöl ve Erol Çakır ile birlikte CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Selim Panç, Tolga Tosun, Ozan Tüm ve Erhan Elmastaş’ta hazır bulundu.

Ziyarette ilk olarak söz alan MHP İlçe Başkanı Erkul, 30 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Dursun Mirza’yı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi.  MHP İlçe Örgütünün ve Yeni Belediye Meclis Üyelerini Ziyaretinden çok memnun olduğunu ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan yeni Başkan Mirza, yeni dönemde parti ayrımı yapmadan tüm meclis üyelerinin fikir ve düşünceleriyle Bandırmamıza hizmet edeceklerini söyledi. 



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli