MHP`den 30 Mart provası

MHP`den 30 Mart provası

Erdek İlçe Teşkilatının açılış töreni siyasi şhow`a dönüştü.

Erdek`te Haluk Nazlıoğlu`nun MHP İlçe Başkanlığına getirilmesi ardından başlayan hareketlilik bugün açılışı yapılan ilçe binası programı ile 30 Mart mahalli seçim provasına döndü.

MHP il Başkanı Bayram Çılgın, Erdek`e başta Milletvekili A.Duran Bulut, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, olmak üzere, yönetim kurulları, ülkü ocakları ve bazı ilçe başkanları ile birlikte geldi.

Erdek MHP ilçe başkanlığının yeni dizayn edilen binası önünü davetlilerce gönderilen çiçeklerle büyük bir platform`a dönüştü.

İlçe Başkanlığı önüne Mehteranla gelen İl Başkanı ve beraberindeki ekibi parti önünde eski DYP li Bakanlardan A.Baki Ataç karşıladı.

Dua edilip kurban kesilerek gerçekleşen açılış öncesinde konuşan Erdek İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, oldukça heyecanlı konuşmasında, hareket ve canlılığın MHP olarak Erdek`te 30 Mart`ın ayak sesleri olarak niteledi.

Ardından söz alan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Erdek`te gördüğü coşku ve heyecanın, siyasi bir kıpırdanmanın ayak sesleri olarak niteledi.

Başkan Ok, yaptıkları hizmetlerle Balıkesir`in önünü açtıklarını, Büyükşehir ile birlikte tüm ilde MHP nin üç hilalli bayrağını burçlara dikeceklerini kaydetti.

MHP nn yeni ilçe binası açılışı daha sonra tebrik ve kutlamaların kabulü ile sürdü.

MHP`nin açılışı nedeni ile demokratik kitle örgütlerinin tamamının, yeni ilçe Başkanlığına gelerek başta ilçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, olmak üzere partilileri kutladılar.



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false