MHP´den Basın´a kahvaltı

MHP´den Basın´a kahvaltı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli: ?Bizde esas olan lidere sadakattir. Liyakattir, Karakterdir?

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli, Bandırma´da basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi.

Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli toplantının açılış konuşmasında parti içerisinde fitne fesat çıkartmaya gerek olmadığını söyledi.

/resimler/2019-7/8/1613443720304.jpg

Dereli şunları aktardı:

?. Normal üyelerimiz durup dururken,  bizim ilde de var. Çıkıyor ? Biz İl Başkanlığına hazırlanıyoruz? gibi söylemler duyuyoruz. Genel başkanımız bizi takdir etmiş bu makama oturtmuştur. Bu kongre sürecine kadar hiç kimsenin alma yetkisi, verme yetkisi, ben oraya atanıyorum yetkisi yoktur. Genel Merkeze her giren, fotoğraf çektiren zannediyor ki,  genel merkez arkamızda, bizde bunun karşılığında tamam istediğimiz olacak, böyle bir şey yok. Bizde esas olan lidere sadakattir. Liyakattir, karakterdir. Biz istişare ile çözüm bulan hareketiz. Buna uymayan kişiler diğer kurulan partilere geçer orada yerini alır. Sokak siyasetiyle hiç kimse makam mevki elde edemez. Şu anda Cumhur İttifakı olarak güçlüyüz. Cumhur İttifakı olarak güçlü olunca, herkes güçlüyü görünce makamlardan, mevkilerden yararlanmak istiyor.  Bizde lider ne diyorsa odur tüzüğümüz vardır,  Asparagas haberlerle, yalan dolan haberlerle bir yerlere gelmenin hesabını yapan kişiler 235 bin oyum var diyen kişi bugün çöplüğe gitmiştir Milliyetçi Hareket Partisi´nde hiç kimse teşkilattan üstün değildir. Teşkilatçılık esastır, teşkilat ne emir verirse herkes buna uymak zorundadır. Uymak istemeyen arkadaşlar, zaten aramızdan ayrılmıştır. Yollarını çizmişlerdir. Kendi yollarına bakmışlardır. 50 yıl boyunca Milliyetçi Hareket Partisi bu lafları yememiştir. Bize hiçbir PKK´lı çıkıp ta bizim sayemizde meclise girdiniz lafını etmemiştir. Anlımız açık yüzümüz pak.?

/resimler/2019-7/8/1614447471490.jpg

MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, da basın toplantısında,? Ben lider, teşkilat, doktrin felsefesini kabul ediyorum diyen ülkücü hareketin neferiyim diyen her arkadaşımız, her makama layıktır. Bunun yolu bellidir, biraz sabırlı olmak lazım. Tercih yaparken de akıllı olmak lazım.?ifadelerini kullandı.

Toplantıya Balıkesir İl Başkanvekili Ayhan Arabacı, yönetim kurulu üyeleri Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, Bandırma Belediye Meclis Üyesi Erol Çakır, Ender Acar,İlçe sekreteri Mustafa rastıkçı ve partililer katıldı. Ahmet PESEN

/resimler/2019-7/8/1615038096883.jpg



Anahtar Kelimeler: Basın kahvaltı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false