MHP tatlı konuşuyor

MHP tatlı konuşuyor

Bandırmaspor`a eli boş gitmediler.

MHP’den Bandırmaspor’a baklavalı ziyaret

Bu hafta kendi sahasında karşılaştığı Rize Pazarspor’u 2-1 yenen Bandırmaspor bu hafta sonu İstanbul’da karşılaşacağı Güngörenspor maçı hazırlıklarına başladı. Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul ve yönetim kurulu Bandırmaspor’u ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.

-Erkul’dan destek mesajı

İyi bir Bandırmaspor taraftarı olduğunu dile getiren MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, “Bu hafta Pazarspor maçındaki performansınız PTT 1.lig ümitlerimizi canlandırmıştır. Taraftarlar ve ülkücü camia olarak daima arkanızdayız” dedi. Erkul “3 yıldan beri kapısından döndüğümüz PTT 1.ligine bu yıl çıkmak istiyoruz. Bunun için yönetimden, futbolcusuna, futbolcusundan taraftarına herkese önemli görevler düşmektedir. Bu konuda camiamıza düşen neyse yerine getirmeye hazırız. Kulüplerin ayakta durması sabit gelir kaynaklarının oluşturulmasıyla doğru orantılıdır. Bunun için özellikle yerel yönetimlere önemli görevler düşmektedir. Yerel yönetimler sabit gelir kaynakları konusunda üzerine düşeni yapmalıdır” şeklinde konuştu.

-Motivasyonumuz artıyor

Ziyarette konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan “ Bu tür ziyaretlerin Bandırmaspor gibi şehir takımlarında motivasyonun arttırılması açısından çok önemlidir. Bundan dolayı yapılan bu ziyareti teknik heyet ve sporcular olarak önemsiyoruz. Camiamızın PTT 1.lig beklentisi bizlere oyuncularımızın omuzlarına önemli sorumluluklar yüklemiştir. Bandırmaspor yönetim kurulu ve oyuncular olarak bu beklentilere cevap verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yeterli taraftarlarımızın bize güvensin bize destek vermeye devam etsin” dedi.    



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false