MHP seçimlere sosyal medyadan girecek

MHP seçimlere sosyal medyadan girecek

MHP Başkanı Erkul, yerel seçimler kampanyası kapsamında sosyal medyaya ağırlık vereceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, yerel seçimler kampanyası kapsamında sosyal medyaya ağırlık vereceklerini söyledi.

Bu kapsamda ilçe teşkilatı olarak yerel seçimlerde sosyal medya uzmanlarıyla birlikte çalışacaklarını kaydeden Erkul, “Belediye başkan adayımız ve partimizin tüm toplantıları ve seçim çalışmaları, Twitter, Facebook ve İnstagram gibi sosyal medya ile seçmenlere ulaştırılacak” dedi. Erkul, önümüzdeki günlerde ilçe teşkilatında görev yapan sosyal medyadan sorumlu bilgi iletişim teknolojileri sorumlularının Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinde çağrılarak bir dizi eğitime tabi tutulacağını söyledi.

Erkul “Düzenlenecek eğitim programına belediye başkan adayımıza, sosyal medya uzmanlarına, partinin seçim kampanyasına ve seçim stratejilerine ilişkin bilgi verilecek, sosyal medyayı nasıl aktif bir şekilde kullanacakları aktarılacak, seçim kampanyası sürecinde sosyal medyada kullanılacak ortak lisan anlatılacak”dedi.

Sosyal medyanın, önümüzdeki yıllarda çok daha önemli olacağının altını çizen Erkul “ Geleneksel medyada yeterince yer bulamıyoruz ve bize ambargo uyguladıklarını düşünüyoruz. Mitinglerimize yer vermiyorlar. Sosyal medya ise sansürlenmesi imkansız olduğu için tek çıkış yolumuz. İlçe yönetiminde bulunan partililerimiz gönüllü olarak sosyal medyada içerik editörlüğü yapıyor. Ülkücü camia olarak sosyal medyada aktif olduğumuzu düşünüyorum”şeklinde konuştu.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı