MHP nin altarnetif il başkan adayı değirmene su taşıyor.

MHP nin altarnetif il başkan adayı değirmene su taşıyor.

Alternatif il başkan adayı İrfan Bilgen, Uygulamalarıyla mücadele ettiği AKP`nin büyük şehir Fikrine sahip çıkarak, Seçileceği takdirde B.Şehir sınırlarına hizmet etmeyi vaat ediyor.





Yazılı açıklamasında  Şunu iyi
biliyoruz: Önümüzdeki dönem Balıkesir`de yapısal değişikliklerin yaşanacağı bir dönem olacaktır. BÜYÜK ŞEHİR, BALIKESİR`` kuruluşu Balıkesir`e yeni bir yönetim anlayışı getirecektir.`` diyen MHP başkan nabzeti İrfan Bilgen Balıkesir il merkezine göre yorumladığı açıklama ile ilçelerden tepki topladı.
AKP nin Balıkesir il sınırlarını kapsayan B.Şehir uygulamasına karşı olan 18 ilçe 34 Belde MHP başkan adayının bu açıklaması karşısında şaşkına döndü.


MHP il başkanlığına aday olan İrfan Bilgen`in basın açıklaması aynen şöyle;
Balıkesir hızlı bir değişim süreci yaşıyor. Bu değişimin, her alanda ama en önemlisi, siyaset alanında da yaşanması kent kalkınmasında önemli rol oynayacaktır. Elbette ki, demokrasilerde kitle ve meslek örgütlenmeleri çok önemlidir. Ancak unutulmamalıdır ki, icra gücü siyasi yapıdadır. İyi ve güçlü bir muhalefetin hem ülkeye, hem de yaşadığımız kente katkısı büyük olacaktır. Bu konuda üzerine en büyük görev düşen parti Milliyetçi Hareket Partisi`dir. Milliyetçi Hareket Partisi`ni bu anlamda daha etkin kılmak, Balıkesir`e ve ülkeye hizmet yolunda daha verimli hale dönüştürebilmek için il başkanlığına aday olduğumu geçtiğimiz hafta açıklamıştım. Genç, ama deneyimli büyüklerimizin de içinde yer alacağı yönetim kadromuz ön çalışmalarını sürdürmektedir. Bizim yarışımız sıradan bir siyasi yarış olmayacaktır. Özellikle Balıkesir`in sorunları ve bu sorunların çözümü konusunda program ve proje üreterek siyaset yapacağız. Parti içerisinde ise hedefimiz Birlik ve Beraberliği sağlamaktır. Bu inanç içerisinde herkesi kucaklamaya talibiz. Ülkücü kardeşlik hukuku bizim için çok önemli bir değerdir. Parti içi faaliyetlerin yanı sıra Balıkesir halkına yönelik kitle çalışmalarına da önem veriyoruz. Şunu iyi biliyoruz: Önümüzdeki dönem Balıkesir`de yapısal değişikliklerin yaşanacağı bir dönem olacaktır. BÜYÜK ŞEHİR, BALIKESİR`` kuruluşu Balıkesir`e yeni bir yönetim anlayışı getirecektir. Bunun için sadece il merkezinde değil, Balıkesir`in ilçe ve beldeleri ile, diğer tüm yerleşim birimlerinde önemli hazırlıklar gerekmektedir. Ben ve ekibim seçilirsek ilk günden itibaren Balıkesir`de tüm ilçe örgütlerimiz ile birlikte seçim seferberliği ilan edip çalışacağız. Biz şuna inanıyoruz Ülkemizin ve Balıkesirimizin inançlı, dinamik genç siyasi kadrolara ihtiyacı vardır. Biz bu kadrolara sahibiz. Milliyetçi Hareket Partisi`ni Balıkesir`in en büyük partisi haline dönüştürerek şehrimize ve ülkemize hizmet vereceğiz.



İrfan Bilgen
Milliyetçi Hareket Partisi
İl Başkan Adayı




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı