MHP İmzaları TBMM teslim etti

MHP İmzaları TBMM teslim etti

Ankara`daki temaslarını tamamlayan MHP heyeti kente döndü





Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma ilçe teşkilatı 05 Temmuz 2012 tarihinde başlatılan ``Büyük şehiri bırak il olmaya bak Bandırma İl olsun`` kampanyası TBMM`nin 01 Temmuz 2012 tarihinde tatile girecek olması ve imzaların teslim edilmesi gereği nedeniyle erken sonlandırıldı.


İmza kampanyası kapsamında toplanan yaklaşık 20.000 imza oluşturulan komisyon tarafından TBMM`ne ulaştırıldı.

Karani ERKUL, Halil TOY, İsmail MALTEPE ve Sıddık ÇINAR`dan oluşan komisyon imzaları,TBMM  İç işleri Komisyon Başkanlığı ve TBMM İmza Komisyonu Başkanı Çanakkale Milletvekili Mehmet DANİŞ`e teslim etti.

İmzaları teslim alan Çanakkale Milletvekili Mehmet DANİŞ ``Şimdi siz İL olurken BİGA`yı isterseniz`` esprisiyle komisyon üyeleri arasında gülüşmeler yaşandı.

Samimi bir havada geçen sohbet sonrasında komisyon TBMM`den ayrılıp yola çıkmadan önce başta Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı Oktay VURAL olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisinin büyükşehire düzenlediği konferansta sunum yapan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili S.Nevzat KORKMAZ, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran BULUT ve Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Namık HAVUTÇA ile de görüşerek imzaların teslim edildiği bilgisini verdi.

Görüşülen Milletvekilleri MHP ve CHP `nin BANDIRMA`nın İL olmasına gurup olarak tam destek vereceklerini ve konunun takipçisi olacaklarını belirtiler.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli