MHP il başkanlığında yeniden Mehmet Duran seçildi.

MHP il başkanlığında yeniden Mehmet Duran seçildi.

Bandırma eski ilçe başkanı Mülkü İnci il yönetim kuruluna girerken İlçe Başkanı Kerim Karani ERKUL ile Adnan TUKSAL kurultay delegesi seçildiler.

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Balıkesir İl Kongresi sonuçlandı. Kongrede 3 ismin aday olduğu il başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Mehmet Duran 263 oy alarak yeniden MHP İl Başkanı seçildi.

Yeni Sanayi Sitesi'ndeki düğün salonunda yapılan kongredeki seçimlerde 2 sandık kullanıldı. Mehmet Duran'ın birinci olarak ç ıktığı sandıklardan diğer adaylardan Feyyaz Çiftçi 257 oy, Fahrettin Sayıt ise 57 ol aldı. Daha önce adaylığını açıklayan İrfan Bilgen, kongre arifesinde adaylıktan Feyyaz Çiftçi lehine çekildiğini açıklamış ve Çiftçi'nin listesinde yer almıştı.

Geniş bir katılımın olduğu MHP İl Kongresi'nde seçimlerde 632 kayıtlı delegeden 581′i oy kullandı. Kullanılan oyların 1′i boş çıkarken, 3 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonuç larının kesinleşmesinin ardından MHP İl Başkanı Mehmet Duran, diğer adayları yanına alıp kuçaklaştılar. Birlik ve beraberliğin segrilendiği kongrenin sonunda güven tazeleyen MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran tebrik yağmuruna tutuldu.

Bu arada MHP Bandırma eski ilçe başkanı Mülkü İnci il kongresinde seçimleri kazanan listede yer aldı.
Bandırma İlçe Başkanı Kerim Karani ERKUL ile Adnan TUKSAL kurultay delegesi seçildiler.




AHMET ZEKİ ÖZKUŞ
26.03.2012 00:43:55
Karani Erkul Başkanlığındaki yeni yönetim,ilk siyasi sınavını başarıyla ve yüzakı ile sonuçlandırmıştır.Tebrikler.Kongredeki Bandırma ağırlığını ve saygınlığını bizzat müşahade edenlerden birisi olarak şunu hatırlatmak isterim; artık top Balıkesir İl Yönetimindedir. Vefa İstanbul`da bir semtin adı mıdır,yoksa kadirbilirlik midir göreceğiz...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı