MHP Gönen`de tur bindirmeye devam ediyor

MHP Gönen`de tur bindirmeye devam ediyor

Gönen MHP Başkan adayı Mustafa Gürcanlar, ``Köy arazi ve meraları ait olduğu köyler için kullanılacak``

MHP`nin Gönen`de genç ve dinamik adayı, Ziraat Mühendisi Mustafa Gürcanlar, kırsaldan başlattığı gezilerini adım adım sürdürüyor.

Gürcanlar, 10 mahalle 89 köy ile büyün bir Gönen`i yönetmeye talip olduklarını belirterek, mesleki konum ve gençlik enerjisi ile Gönen`de Belediye Başkanlığı yürütebilecek en uygun isim olduğunu söyledi.

MHP Gönen Belediye Başkan adayı Mustafa Gürcanlar, ekip arkadaşları ile sürdürdüğü köy gezilerinin bu akşamki  Suçıktı, Atgölcük, Emirler ve Tütüncü ziyaretlerinde Büyükşehir olan Balıkesir`de dürüst ve çalışkanlığı ile toplumun kanaat lideri olan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`un, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Gönen`de de kendisinin seçilmesi halinde uyumlu bir çalışma içinde 10 mahalle 89 köye hizmet etme şansları olacağını vurgulayarak  ``Bu anlamda en doğru adres benim, Ziraat mühendisi olarak köylümüzün, üreticimizin derdinden en iyi ben anlarım, Bu anlamda yeni çıkan yasa ile Köy tüzel kişiliklerine ait arazi ile köy meralarının kullanım hakkı Belediye Başkanlıklarına bırakılmıştır. Olmaz, olmaz demeyin bakın çok uzakta değil düne kadar bölge çiftçimize tohumluk damızlık üreten Tahir ova çiftliği, Anadolu Holding`e 40 yıllığına kiraya verildi. Ne mi olacak ? önce Anadolu Holding`in ne yaptığına bakmak gerek, Bu firma Bira üretiyor, yani bu canım araziler bundan böyle bölge çiftçisinin hizmetinde değil, Anadolu Holding`in bira fabrikalarına Arpa üretecek, Arpa!....``

Dedi. Gönen`de gittiği her köyde, köylülerle yakın ilişki kurarak onların gönlünü kazanan MHP`nin genç ve dinamik Başkan Adayı Mustafa Gürcanlar, beraberinde götürdüğü Türk Bayraklarını armağan ettiği Kahvelerde ``Allah bizi, ne bayraksız, nede ezansız bırakmasın, vatansız  ibadette olmaz`` diyerek 30 mart`ta yapılacak mahalli seçimlerin ulusal bütünlük anlamında büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Gönen MHP Belediye başkan adayı gittiği Tütüncü köyünde, Vatandaşın birisi genç Başkan namzedi Mustafa Gürcanlar` ı kutlayıp başarı dileğinde bulunduktan sonra, ``İnşallah sen seçilirsin, bunu cani yürekten söylüyorum, ancak birde talebimiz olacak`` dedi.

Tütüncü` lü köylü MHP Başkan adayından çevre köy halkları olarak ilçeye geldiklerinde ilk uğradıkları yerin pazar yeri olduğunu, daha sonra Hayvan pazarına gitmek istediklerinde ulaşım imkanı olmadığı için taksi tutmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Tütüncü` li köylü` nün bu talebi karşısında, MHP Başkan adayı Gürcanlar, Göreve geldikleri takdirde Gönen`in her noktasına şehir içi ulaşım imkanı sağlayacaklarını, pazara gelen bir köylünün, kızını, torunlarını, hastaneye, Hayvan pazarına, nereye gitmek isterse oraya toplu taşıma araçları ile ulaşma imkanı sağlayacaklarını söyledi.

 

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı