MHP Gönen`de Aydemir ile devam dedi.

MHP Gönen`de Aydemir ile devam dedi.

Gönen MHP ilçe kongresinde, Başkan Erol Aydemir güven tazeledi.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde MHP’nin ilçe kongresinde Avukat Erol Aydemir, tek liste ile girerek ilçe başkanlığına seçildi. MHP Gönen İlçe Kongresi Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Salonu’nda yapıldı.

Kongre, saygı duruşu İstiklal Marşı`nın okunması ve divan başkanlığı seçimiyle başladı.

 MHP Gönen ilçe teşkilatının olağan kongresine MHP İl Başkanı Argun Atıcı, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Suat Par, MHP MYK üyesi Hüsnü Uçar, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Balıkesir eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Mehmet Duran, MHP Bandırma İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Karani Erkul, MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Milletvekili Aday Adayı Kamil Öztürk, çevre ilçelerin ilçe başkanları, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Yeni yönetim.  Baş. Öğ. Av. Erol Aydemir.  Av. öğ. Uçar Can, Sevgül  Akyener, Mesut Üstüner, Necmi Güneş, Ramazan Karaca, Mehnet Baloğlu, İbrahim Uçkun, Ayşe Çengel, Sezgin Başdüvenci, Arzu Güneş, Aydın Özyorgancı, Salim Sezgin, Hakan Çoşkun, Tolga Yorulmaz, Sinan Akın, Sadi Kutlu, Sabri Kılıç, Canbek Özkurt. Baş. Aydemir,” Pırıl pırıl yepyeni bir kadro ile göreve geldik Eski yönetim kurulu arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Biz tek Vatan tek Devlet, Tek Millet ülküsünü yaşatmak için adayız. Zaman birlik zamanıdır gönülden bir birimize sarılacağız tek yumruk olarak Gönen’de, Balıkesir’de, Türkiye’de  partimizi (MHP) iktidara getireceğiz. Ne mutlu TÜRKÜM diyene.” Dedi.

 

 



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false