MHP Genel Başkan Yardımcısı, Bandırma'daydı

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Bandırma

Oktay Öztürk:”Mücahit olarak geldiler, müteahhit oldular, yollarını buldular, halkı unuttular” Başbakanlar da hadlerini bilmelidir”









Oktay Öztürk:”Mücahit olarak geldiler, müteahhit oldular, yollarını buldular, halkı unuttular. İhtirasları akıllarının önüne geçti``

Başbakanlar da hadlerini bilmelidir”

Bebek katili bir köpeğin ayağına gitmek bu devletin başındakilere
yakışıyor mu?”



Milliyetçi Hareket Partisi'nin(MHP) Bandırma Öğretmen Evi'nde düzenlediği toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk de katıldı. Toplantıda, MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, partililer, mahalle ve köy muhtarları da hazır bulundu. Toplantıda ilk konuşmayı yapan MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, AKP Hükümeti'nin terör politikasını eleştirirken, Terör, ya teslim alınca, ya da teslim alınınca biter. Bugün ise terör, hükümetin yanlış politikaları doğrultusunda ülkemizi temsil almak üzeredir” dedi.

MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Numan Esmerligil'in, Büyükşehir Belediyesi Yasası'nın, Balıkesir iline neler getirip, ne götürdüğü konusundaki sunumunun ardından kürsüye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, AKP'nin, demokrasiyi sadece sayısal üstünlüğe dayalı bir rejim olarak gördüğünü öne sürerken, şunları söyledi:



Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaştığı şu dönemde Başbakan'ın gözü, Başkanlık veya Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmaktan başka bir şey görmüyor. Bu seçim yaklaşırken, şimdi de terörü malzeme olarak kullanıyor. Bu yolda ilerlerken, millete ödeteceği bedeli hiç düşünmüyor. Başbakanın ihtirasları, aklının önüne geçti. Birileri, bu kişiye Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı olduğunu hatırlatmak zorunda. Bu devletin başındakilere, bebek katili bir köpeğin ayağına gitmek yakışıyor mu? Bu katilin ayağına Türkiye Cumhuriyeti'ni temsilen gidenlerde acziyet, mağlubiyet ve onursuzluk görüyoruz. Başbakanın, Cumhurbaşkanı veya Başkan seçilmek için Cumhuriyetimizin istikbâlini ve istiklâlini karatmaya hakkı yoktur.”



Dış güçlerin, Türkiye'yi bölmek için Birleşik Ortadoğu Devletleri'ni kurmak ve böylece İsrail'i de yalnızlıktan kurtarmak istediklerine dikkati çeken Öztürk, şöyle konuştu:

İşte başka mutfaklarda hazırlanarak önümüze sürülen bu plâna göre uygulanan Yerel Yönetimler ve Büyükşehir Yasası, daha sonra ülkemize eyalet sistemini getirecektir. Bunlar, mücahit olarak geldiler, müteahhit oldular, yollarını bulup, karınlarını doyurdular, fakir halkı unuttular. Ama şunu herkes bilsin ki, MHP iktidara geldiğinde, Başbakanın bu yaptıklarının hesabını yedi ceddinden soracaktır. Bu kutsal toprakları, 3,5 eşkiyanın arzularına teslim etmeyeceğiz. Çünkü 5 bin yıllık bir tarihe sahip olup, 2500 yıldır devletler kuran Türk toprakları, bize ecdadımızın yadigârıdır. Canımız pahasına mücadele ederek ölürüz ama bu kutsal toprakları vermeliyiz.”

Öztürk, Bandırmalılardan, önümüzdeki yerel seçimde Bandırma Belediyesi'ni partilerine teslim etmelerini de istedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli