MHP den Çöl sıcaklarında dost ziyareti

MHP den Çöl sıcaklarında dost ziyareti

Edremit ilçesi Altınoluk Beldesi MHP Belde Teşkilatı ve yöneticileri Çöl Sıcaklarına” rağmen halk ziyaretlerine devam ediyor.


 



Edremit ilçesi Altınoluk Beldesi MHP Belde Teşkilatı ve yöneticileri Çöl Sıcaklarına” rağmen halk ziyaretlerine devam ediyor.

Edremit ilçesi Altınoluk Beldesi MHP Belde Teşkilatı ve yöneticileri, insanların en özel ve en mutlu günü olan düğün davetlerine özellikle katılmaya önem verirken, yaz sıcaklarına rağmen esnaf ziyaretlerine de aralıklarla devam ediyor.

Katıldıkları programlarda ve yaptıkları ziyaretlerde vatandaşın sıkıntı ve sorunlarını yerinde dinleyen MHP`liler, bu konuları, ilgili mercilerle ve yerel medyamız aracılığıyla da kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak Altınoluk Köyünde yeni açılan `Can Usta`nın yerini ziyaret eden MHP`liler sıcak geçen Çöl Sıcaklarına” rağmen sezonda esnafın sorunları hakkında bilgi aldılar. Özellikle şehir merkezinde Barlar Sokağı olarak bilinen yürüyüş yolunun, bir turistik beldenin kordonundan ziyade, tam bir gece pazarı hüviyetinde olması konusu rahatsızlık yaratırken, dünyanın ikinci oksijen cenneti olan Altınoluk`ta daha önce fazla hissedilmeyen ama son yıllarda oldukça sık yaşanan nemli ve bunaltıcı havanın, yoğun ve çarpık betonlaşma ve zeytin ağaçlarının kesilmesi neticesinde meydana geldiği özellikle belirtiliyor.

Bu tür çalışmalara yoğun olarak devam edeceklerini belirten Altınoluk MHP Belde Başkanı Abdurrahman Elma ve Altınoluk MHP Halkla İlişkiler Kurulu Başkanı Sinan Başaran, Altınoluk`un ilçe olacağına yürekten inandıklarını ve bu konuda başından beri, üzerlerine düşen lobi ve diğer siyasi çalışmaları yapmaya gayret gösterdiklerini ifade ettiler.

Yaklaşan yerel seçimlerde de halkımızın ve yöremizin ihtiyacı olan konularda her tür proje ve yeni fikirlerle renkli bir seçim yaşanması için çaba göstereceğiz, bu meyanda, Altınoluk`umuz artık vizyonunu genişletmeli, büyük düşünmeli, değişime ve yeni bir döneme açık olmalı” diyen Altınoluk MHP Belde Başkanı Abdurrahman Elma, Yüce dinimiz İslam, milletimizi birleştiren ve pekiştiren bir çimentodur. Bu vesile ile de, önümüzdeki günlerde karşılayacağımız mübarek Ramazan Ayının da hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli