Meslek komiteleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Meslek komiteleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Bandırma Ticaret Odası 9. Meslek Komitesinden Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına Ziyaret

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için 9. Meslek Komitesi Başkanı Rizvan Mirza, Komite Üyeleri; Sönmez Bekdemir, Özbek Birav, Engin Sefa, Murat Deniz ve komiteden sorumlu oda personeli Başak Dönmez, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti.

Başkan Ali Acar, 9. Meslek komitesinin şoförlere yönelik talep ettiği eğitim hususunda; bu eğitimlerin her sene Ekim ayında yapıldığı,  kontrollerin de çok düzenli olduğu, çalışanların hepsinin sigortalı olduğu ve yönetmelik şartlarına uyulduğu şeklinde bilgilendirmede bulundu.

Şoförlerin en önemli sorunu olarak girdi maliyetlerinin yüksekliğini işaret eden Başkan Acar, adaletli vergi ve uygun yakıt olduğunda sorunların büyük ölçüde çözüleceğini ifade etti.

Garaj otoparkından alınan ücretlerin kaldırılarak üyelerin mağduriyetinin giderilmesi konusunda ilgili makamlardan destek isteyen Başkan Acar, komite ziyareti ile başlayan müşterek hareket etme ve ortak toplantı girişimlerinin devamı hususunda istek ve memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

 



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false