Merdiven korkulukları bile pas içinde

Merdiven korkulukları bile pas içinde

Stattaki 72 basamaklı “çile merdiveni” yetkililerin umurunda bile değil!

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda basın kulübesine çıkılan merdivenler var. Döne döne çıkıyorsunuz, tam 72 basamak! Ayağınız takılıp düşseniz, bir yerinizin kırılması, hatta yaşamınızı yitirmeniz işten bile değil.

Yıllardır bu ilkelliğe başta Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere tüm yetkililer ilgisiz. Herhalde Balıkesir Atatürk Stadı’nda basına ayrılan yere rahat çıkış ortamını Bandırmalı gazetecilere çok görüyorlar, ya da bu konuda harekete geçmek içinbir Bandırmalı gazetecinin düşmesini bekliyorlar!

Ülkemizdeki birçok statta, basın odalarında maçlar izledim. Bu statların hepsinde, bu kadar yüksek olan basın odalarına gazeteciler, asansörle ulaşıyor.

Balıkesir ise her alanda olduğu gibi bu konuda da Bandırmayı yok sayıyor ve ayıp ediyor!

HİÇ OLMAZSA KORKULUKLARI BOYAYIN!

Bandırmalı gazeteciler, basın kulübesine 72 basamaklı bu “çile merdiveni”nden çıkmak zorunda kalırlarken, doğal olarak basamakların yanındaki korkuluklara da tutunuyorlar. Ama bu korkuluklar küflenmiş, pas içinde. Gazeteciler, kan ter içinde, nefes nefese çıkıp basın kulübesine ulaştıklarında ve maçtan sonra aşağı indiklerinde elleri pas içinde. Tetanosa yakalanma ihtimali bile var. Kimin umurunda?

Yetkili olmalarına karşın bu konuda hiçbir çalışma yapmayan kişilere sesleniyoruz. Zahmet olmazsa ne olur bari şu korkulukları boyatın!  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Merdiven korkulukları içinde
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli