Memduh Boydak Esiad`ın konuğu oldu.

Memduh Boydak  Esiad`ın konuğu oldu.

Edremit İşadamları Derneği Esiad, Boydak Holding Ceo`su Memduh Boydak`ı dinledi.





Edremit ilçesi Edremit Sanayici veİşadamları Derneğinin (ESİAD) davetlisi olarak gelen Memduh Boydak,Boydak Holding'in bugünlere nasıl geldiğini ve çalışma prensiplerini anlattı.
Edremit ilçesi EdremitSanayici ve İşadamları Derneğinin (ESİAD)  davetlisi olarak gelen Boydak Holding'inCeo'su Memduh Boydak, Edremitli işadamlarına başarı ve tecrübenin sırlarınıSalon Kaya'da Başarılı Girişimciler Tecrübelerini Paylaşıyor” adlı konferanslaEdremitli işadamları ile paylaştı.

DEMİR, 2023 YILINA HAZIRLANIYORUZ”
Toplantının açılışkonuşmasında İş adamlarımızın iyi günde, kötü günde birlik ve beraberliğinönemine vurgu yapan ve Boydak Holding'in Ceo'su Memduh Boydak'tanişletmelerdeki başarısının prensiplerini öğreneceğiz” diyen ESİAD Başkanı OsmanDemir, Ülkemiz değişiyor, ekonomimiz büyüyor. Dış pazarlara açılmak isteyen İşadamlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için ESİAD vardır. Ülkemizi ve bölgemizi2023'e yani Cumhuriyetimizin 100. ncü yılına girmek için çok daha iyiseviyelerde olmak için çalışıyoruz” dedi.

EDREMİT, TÜRKİYE'DEKİ 40 İLİN ÖNÜNDE OLAN BİR İLÇE”
Edremit'in, Türkiye'deki 40ilin önünde bulunan bir ilçe olduğunu, ESİAD gibi Sivil Toplum Kuruluşlarının ülkekalkınması yanı sıra demokratikleşmenin ve dışa açılmanın önemini vurgulayan BoydakHolding'in Ceo'su Memduh Boydak, Boydak Holding'in temelinin 1957 yılında Kayseri'ninHacılar Köyünde iki kardeşin dayanışmasıyla küçük bir dükkânda temelinin atıldığınıanlattı.
1978 yılında ise 3-4 atölyeyibir araya getirilerek 3 bin metrekare alanda üretim yapmaya başladıklarını,1978 yılında ikinci neslin işin içine girdiğini, baba ve amcalarının 40'lıyaşlarda işletmeyi oğullarına anahtarı teslim ettiğini ve 2000 li yıllardakurumsallaşıp, yetişen 3. nesil ile profesyonelleştiklerini açıklayan MemduhBoydak, Boydak Holding'in bu gün 5 marka ile 11 dalda çalışma ve üretimyapıklarını, yabancı ortaklıklar kurduklarını ve amaçlarının Bir Dünya MarkasıOlmak” istediklerini açıkladı.

BAŞARININ ANAYASAL SIRLARI”
Boydak Holding'in bu başarıyanasıl yakaladıkları konusunda da bilgi veren ve 7-8 maddeden oluşan biranayasasının olduğunu ifade eden, Sevgi, büyüklerin fikirlerine saygı,müzakere, birlikte paylaşım, mütevazılık, ortakların haklarını gözetme ve Bendeğil, Biz demeyi öğrenmek başarının sırları arasında bulunduğunu açıklayan MemduhBoydak, işletme anlayışımızda aile ve kurumsal değerlere önem verdiklerinisöyledi.
Bu maddeleri amcaları vebabalarından kendilerine kaldığını dile getiren Boydak, Paylaşma kültürü,tevazu, hayat standardını toplumun genelinin hayat standardının çok üzerindetutmama, eşleri, işlere karıştırmama ve ortakların haklarına azami derecedikkat etmek” dedi.

KONFERANSA KATILIM YÜKSEK OLDU
Edremit Sanayici veİşadamları Derneğinin (ESİAD) düzenlediği Başarılı Girişimciler TecrübeleriniPaylaşıyor” adlı konferansa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve BalıkesirMilletvekili Edip Uğur, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Havran Kaymakamı MustafaEldivan, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Edremit Ticaret OdasıBaşkanı Mehmet Ertaş, ESİAD Başkanı Osman Demir ve yönetim kurulu üyeleri ileEdremitli işadamları katıldı.
Boydak Holding'in Ceo'suMemduh Boydak'a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili EdipUğur tarafından ‘Teşekkür Plaketi' verildi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı