Mekanın Cennet Olsun Hocam...

Mekanın Cennet Olsun Hocam...

Vefat eden emekli eğitimci İbrahim İmren bugün ebedi istirahatğahına defnediliyor


Milli Eğitim`de uzun süre öğretmenlik, ardından yönetici olarak görev yapan İbrahim İmren vefatı ardından bugün sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna çıkıyor.

Son olarak Fatih ilköğretim müdürlüğünden emekli olan İbrahim İmren mücadele ettiği amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak dün vefat etmişti.

İmren`in cenazesi bugün öğle namazına mütakiben Haydar Çavuş camiinde kılınacak cenaze namazı ardından şehir kabristanlığında ebedi istirahatgahına defnedilecek. 

Manşet ailesi olarak merhuma Tanrıdan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



demokrat
3.12.2012 11:22:06
Sevgili dostum,güzel insan İbrahim Beyefendiye Allah`tan rahmet,evlatlarına ve dostlarına sabır diliyorum.Seni çok özleyeceğiz.Mekanın cennet olsun.Ruhuna Fatihalar...

Selma Genç
4.12.2012 15:59:37
Ölümün hepimizi çok derinden etkiledi... Seni ne kadar çok sevdiğimizi sağlığında da söylediğimiz için mutluyuz.. İyi ki tanımışız senii.. Allah yerinde dinlendirsin müdürüm... Mekanın cennet olsun..

Yaşar Yıldırım
6.12.2012 10:28:14
İBRAHİM BEY`İN ANISINA ÖLÜM SANA HİÇ YAKIŞMADI.... Sevgili Müdürüm,Ağabeyim,Dostum...... Zamansız ölümünün üzerinden kaç gün geçti hala inanmakta zorlanıyorum,seni bu kadar erken kaybetmenin üzerimdeki şok etkisini hala atabilmiş değilim...İnan ama seni hiçbir zaman unutamayacağım,uzun süreli çalışma ortamımızda bizlere zaman geldi ağabey,yeri geldi arkadaşımız dostumuz oldun,her şeyimizi paylaştı

sevgi cetinkaya
19.04.2013 23:00:00
bandirmada gorev yaptigim sure ogretmenlik hayatimin en guzel yillariydi suanki gorev yerimde de hep bandirmayi oradaki okulumu anlatmaktan arkadaslara gina geldi. Vefatini bugun ogrendim derin aci icindeyim bir mudurden cok bir aile reisi bir babaydi bizlere mekanin cennetin en guzel yeri olsun mudurum eger hakkim varsa kendinde gani gani helal olsun canim benim sizi asla unutmiycam guzel insan.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false