MEHMET DOĞAN: “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun”

MEHMET DOĞAN: “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun”

Doğan; “Büyük bir heyecanla kavuştuğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” dedi.

MEHMET DOĞAN: “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun”

Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Doğan; “Büyük bir heyecanla kavuştuğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” dedi.

Mehmet Doğan; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’de Türk Milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet İdaresidir diyerek ilan ettiği Cumhuriyet atalarımızdan bize kalan en büyük mirastır.

Genci, yaşlısı bir bütün millet olarak Atatürk ve silah arkadaşları öncülüğünde, zor şartlar ve yokluk içerisinde, tüm dünyaya bu asil milletin hiçbir zaman pranga altına alınamayacağını ilan etmiştir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bizlere düşen en önemli vazife; her bir karışını ezanlarımız ve bayrağımız ile süslenmiş, üzerinde özgürce yaşayabileceğimiz bir vatan bırakan kahramanlarımızın aziz hatıralarına sahip çıkmaktır.

Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı