Mehmet Akalın Kovid-19’u yenemedi.

Mehmet Akalın Kovid-19’u yenemedi.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında bulunan Akalın, yaşamını yitirdi.

Uzun yıllar Bandırma eğitim ve öğretimine hizmet veren Mehmet Akalın, yakalandığı Covid-19’u yenemedi. Hastalık nedeniyle uzun süredir Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında bulunan Akalın, yaşamını yitirdi.

Kayseri doğumlu olup, Kayseri Sanat Enstitüsü ve Ankara Erkek Teknik Yüksek Okulu’nu bitiren Akalın, Bandırma Endüstri Meslek Lisesi’nde 3 yıllık öğretmenliğinin ardından getirildiği bu okulun müdürlük görevini 33 yıl sürdürmüş, 7 yıl da özel sektörde görev yapmıştı.



ali güneş
11.04.2021 03:09:07
saygı deger abim mehmet hocamın vefatını burdan derin üzüntüyle ögrenmiş bulunuyorum allah rahmet cennet mekan olsun inşallah enerjisafen lisesi müdürlügüne geldigimde bana sahip çıkan bana her konuda rehberlik yapan üstadımdı hakkını helal et hocam inşallah mahşerde efendimizin sancagı altında buluşuruz yaş hattine 4 ay kala seni müdürlükden alanlar da mutlaka ilahi mizanda hesap verecekdir yenge hanıma ve evlatlarınada baş saglıgı dilerim allah sabırlar versin ayrıca sizin gazetenizede teşk ederim ilanen duyurdugunuz için yolunuz açık olsun

Ahmet Tok
15.04.2021 05:49:54
Merhum Mehmet Bey'i tanımaktan ve tecrübelerinden yararlanmaktan çok gurur duydum. Merhum Hocamız, beyefendi kişiliği ve devamlı tebessüm eden siması ile hatırlanacaktır. Değerli öğrencimiz ve meslektaşımız Esra Hanım'ın babası ve velisi olarak tanıştığımız Akalın Hocamız, eğitim ve öğretim camiamızda saygın bir kişilik olarak yerini almıştır. Mehmet Hocam'la aynı okulda çalışmasam da çeşitli vesilelerle bir araya gelip çeşitli komisyonlarda görev yapıp tecrübelerinden yararlanma imkanı buldum. Allah kendisinden razı olsun, ailesine sabır versin.

Anahtar Kelimeler: Mehmet Akalın Kovid-’ yenemedi.
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı