?Medya İletişim? ikinci yılında

?Medya İletişim? ikinci yılında

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi gelişiyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi´ne bağlı olan ?Medya ve İletişim? bölümünde ikinci yıl eğitim-öğretimi sürüyor. Bölümün başkanlığını Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güven yapıyor. 1984 yılında Edremit´te doğan Güven, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi´nden mezun oldu. Lisansını Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi´nde tamamlayan Güven, doktorasını Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi´nde tamamladı.

Güven, geçen yıl bölümlerinde, birinci öğretimde 60, ikinci öğretimde ise 40 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğünü belirterek şu bilgiyi verdi:

?Bu yıl ise birinci öğretimimizde 60, ikinci öğretimimizde 50 öğrencimiz var. Afrika, Yemen, Endonezya, Azerbaycan gibi ülkelerden 10 yabancı öğrenci kontenjanımız da bulunuyor. Bölümümüzde 4 doktor öğretim üyemiz, bir araştırma görevlimiz eğitim-öğretim veriyor. Bu arada Gönen´deki meslek yüksek okulumuzun ?Medya ve İletişim´ bölümü de var. 4 yıllık eğitim-öğretim süresinin ilk iki yılında teorik dersler veriyoruz. Daha sonraki iki yıl ise öğrencilerimiz, seçmeli dersler alıyorlar. Gazetecilik ve radyo televizyon alanlarında eğitim vermekteyiz. Manyas´taki meslek yüksek okulunda sinema dersleri de var.?

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi´nin ?Medya ve İletişim? bölümünde Dr. Öğretim Üyeleri Ahmet Güven, Aysel Kurnaz, İpek Tok ve Orhan Duman ile Doç. Dr. Zülfükar Bayraktar görev yapıyor.

Manyas Meslek Yüksek Okulu´nun ?Medya ve İletişim? bölümünde ise Öğretim görevlileri Erkan Solmaz, İlknur Tanrıverdi ve İsmail Doru görev yapıyor.

/resimler/2019-9/25/2131017844668.jpg

                BGCD´DEN BÖLÜME ZİYARET

Bu arada, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Derneği(BGCD) Başkanı Kaan Bingül, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) Ömer Seyfettin Fakültesi´ne bağlı ?Medya ve İletişim? bölümünü ziyaret etti. Bingül, dernek üyesi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Balıkesir Temsilcisi, gazeteci-yazar Önder Balıkçı ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında bölüm başkanı Dr. Ahmet Güven ve bölüm öğretim üyesi Dr. Orhan Duman ile düşünce alışverişinde bulundular. ÖNDER BALIKÇI



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli