MaTıA MoU`daki veda gecesinde, felekten bir gün çaldılar

MaTıA MoU`daki veda gecesinde, felekten bir gün çaldılar

Erdek`in özgün mekanlarından MaTıA MoU Hastane personelinin veda gecesinde felekten bir gece çaldı.

Erdek`in özgün mekanlarından MaTıA MoU Resraurant Beach & Cafe önceki akşam gerçekleştirilen programla, konuklarına sıra dışı bir akşam yaşattı.


Erdek Devlet Hastanesi Labratuarında görevli teknisyen Ali Rıza Erkol işi hemşire Erkol, Röntgen teknisyeni Makbule Ağlayan onuruna verilen resepsiyon MaTıA MoU Restaurant Beach & Cafe`de gerçekleşti.


Geceye hastane çevresi yanı sıra özel Armağan sitesi sakinleri katıldı. Güney Marmara`nın divası Muzaffer Ersoy`un sahne aldığı buruk veda`da, pist hiç boş kalmadı.

Uzun bir aradan sonra buruk bir veda için bir araya gelen Erdek Hastane çalışanları çevresi, arkadaşlarından ayrılacak olmalarının burukluğu, uzun bir aradan sonra böylesine sıra dışı bir gecede birlikte olmanın mutluluğunu paylaştılar.

MaTıA MoU Restaurant Beach & Cafe, kendine özgü mavi beyaz atmosferi, Piyanist Kadir`in sihirli parmaklarının raks ettiği klevye`den yükselen melodi, Güney Marmara`nın Diva`sı, Muzaffer Ersoy`un kendine özgü yorumları ve özgürlüğün sembolü kıvrak oyun havaları, geceye katılan herkesin kopmasına neden oldu.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı