Marmaraspor hayat buluyor

Marmaraspor hayat buluyor

2. Amatör Küme'nin ada temsilcisi Belediye bünyesinde yeniden yapılandı.

2. Amatör Küme’nin ada temsilcisi Marmaraspor Başkan Süleyman Aksoy’un himayesi ile yeni yapılanma sürecine girdi. 5 Şubat’ta yapılacak genel kurul ile isimi logo, renk ve yönetim evrimi gerçekleşecek Marmaraspor’a Saraylar’dan 3 madenci el verdi. Başkan Süleyman Aksoy’un girişimleri ile Marmaraspor’e el veren üç madenci 5 Şubatta yapılacak genel kurulda aralarından kulüp Başkanını belirlerken mevcut Başkan Arif Özenç ile ile diğer iki isim yönetimde lokomotif oluşturacak.

Marmaraspor’da isim değişikliği

Marmarspor’un futboldaki esaretine Marmaraspor, 5 Şubat kongresi ile önce ismini Marmara Adalar Belediyespor olacak, ardından, Marmara Belediye logosunu aynı zamanda kulüp logoso olacak, sarı- Kırmızı olan Marmaraspor takım renkleri Mavi-Beyaz ve Turuncu olacak. Mevcut lisanslı 30 oyuncunun lisansı vize olurken, Marmara Adası belde ve köylerinde aktif oyuncuların yanı sıra Erdek ve İstanbul’dan karıyerli takviyeler ile takım iskeleti güçlendirilecek. Marmara Adalar Belediyespor, Ada’da iyileştirilen semt sahasında çalışmalarını sürdürürken, zaman zaman Saraylar’daki sentetik sahada çalışmalarına yoğunluk kazandıracak.

Marmara Adalar Belediyespor’un başına Bayram Kahraman getirildi.

5 Şubat’ta gerçekleşecek genel kurul ile baştan aşağı yenilenen Marmara Adalar Belediyespor’un başına Bayram kahraman Teknik direktör olarak getirildi. Geçmişte de Marmaraspor’u çalıştıran teknik adam yeni ekibi şampiyonluk hesapları ile lige hazırlarken 1973 te kurulan Marmaraspor, yeni değişim ve oluşumla ilk sezon 1 kümeyi, 2. Sezon ise Süper lig için mücadele edecek.

Kulübün kurucusu ve emektar Başkanı Arif Özenç, 1973’ten günümüze uzanan futbol dünyasında 42 yıl sonra özlemlerinin gerçekleşmesi nedeni ile Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’a teşekkür ederek, Bundan sonra Ada’nın markasını oluşturan spor kulübünün liglerde özlenen mücadeleyi vererek yaşadıkları yörenin ismini en iyi şekilde temsil etmesinin onur ve gururunu yaşayacak olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.



ahmet
4.02.2015 14:25:28
Süleyman başkanımız basta olmak üzere emeği gecen herkese tesekkur ediyorum.bu sene inşallah iyi bir çalışma sonucunda kendi grubumuzdan şampiyon olup 1. Amatöre yükselmek istiyoruz.şimdiden bütün yönetimimize ve takim arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false