Marmara'da son dakika

Marmara

İyi Parti Belediye Başkan adayı Ceyhun Targın, CHP adayı Aydın Dinçer lehine çekildi.

31 Mart Mahalli seçimlerinin son dakika bomba ittifakı İyi Parti Marmara Adalar ilçe Belediye Başkan adayı Ceyhun Targın'dan geldi.

CHP Marmara Adalar ilçe Başkanlığında gerçekleştirilen ortak basın açıklamasında İYİ Parti Adalar Belediye Başkan adayı Ceyhun Targın, Adalar belediyesi ve halkı adına CHP adayı Aydın Dinçer lehine adaylıktan karşılıksız çekildiğini açıkladı.

Balıkesir'de bugüne dek görülmemiş ittifak sonrası hem Marmara'da, hem Balıkesir'de kartlar yenden karıldı.

Özellikle Balıkesir geneli için yapılan kamu oyu anketlerinde CHP ile AKP arasındaki bıçak sırtı yarışta finişe ramak kala yaşanan ittifak siyasi kulislerin tüm dikkatlerini Marmara'ya çevirdi.

Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Ceyhun Targın yaptığı konuşmada "Marmara Adaları bu kötü yönetime 'Dur!' demeli. Marmara Adaları'nın geleceği için, ortaya çıkan bu iki isim (Ceyhun Targın ve Aydın Dinçer) güçlerini birleştirir ise, Marmara Adaları'nı 21. yüzyıla taşıyacak yani Türkiye'nin yeni yüzyılına hazırlayacak bir vizyon ortaya çıkacak." diyerek gerekli bütün desteği vereceğini açıkladı.

Ayrıca yaptığı konuşmada " Ne Aydın ne ben makam, mevki sevdalısı değiliz. Sevdalısı olduğumuz tek şey Marmara'dır, Marmara Adaları'dır!" diyerek samimiyetini dile getirmekle birlikte, Aydın Dinçer ile aralarında bir abi kardeş ilişkisi olduğunu da belirtti.

CHP Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Aydın Dinçer ile yaptığı bir konuşmada, bir sözünden çok etkilendiğini söyleyen Ceyhun Targın, "Bir tek laf etti... Bugün, Türkiye'yi, Marmara'yı yönetenlerin aklında, becerisinde olmayan bir şey. Ortak akıl ile birlikte yönetme meselesi. Bugün Aydın başkan Belediye Başkanı olup o koltuğa oturduğunda biliyorum ki, sadece benimle değil, sadece Meclis üyesi arkadaşlarımızla  değil, sizinle, Marmara'nın halkı ile, hep birlikte, ortak akıl ve istişare ile Marmara Adaları'nı yönetecek!" dedi.

Ceyhun Targın, "Eğer Marmara Adaları Aydın Dinçer diyor ise ben de Aydın Dinçer diyor ve İyi Parti belediye başkanlığı adaylığı görevimden şu an itibari ile çekiliyor ve kendisini destekliyorum!" diyerek belediye başkan adaylığından çekildi.



Anahtar Kelimeler: Marmara' dakika
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı