Marmara`da, Başkan Aksoy görevi devir aldı.

Marmara`da, Başkan Aksoy görevi devir aldı.

Marmara adasında AK Parti`den belediye başkanı seçilen Süleyman Aksoy, ilçe halkı ve esnafı tek tek ziyaret ederek, kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür etti.

Marmara adası ilçesinde Ak Parti`den belediye başkanı seçilen Süleyman Aksoy, ilçe halkı ve esnafı tek tek ziyaret ederek, kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür etti.

En yakın rakibi olan CHP adayı Ali Aksu`ya bin 402 oy fark atarak seçimlerin galibi olan Süleyman Aksoy, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra gittiği belediye binası önünde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Aksoy, kesilen kurbanın ardından belediye başkanlığı makamına çıktı. Aksoy, burada eski başkan Ali Aksu`dan görevi devraldı.

Görevi devralan Süleyman Aksoy, seçimlerden zaferle çıkmanın mutluluğunu ada halkı ile birlikte yaşamak istediğini belirterek, en yakın zamanda Cengiz Kurtoğlu konseri düzenlemek istediklerini açıkladı. -


Avşa Adasında Hüzünlü Veda

Balıkesirin büyükşehir kapsamına alınması sebebiyle kapatılan Marmara ilçesine bağlı Avşa Belediyesi kapatıldı.

 Balıkesirin büyükşehir kapsamına alınması sebebiyle kapatılan Marmara ilçesine bağlı Avşa Belediyesi kapatıldı.

Eski Başkan Cevdet Çağlar, adanın mahalle statüsüne geçerek Marmara Belediyesi`ne bağlanması üzerine görevi devretti. İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını almasının ardından Avşa adasına geçen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, burada BŞB kapsamında kapatılan Avşa Belediyesi`ne gitti. Kapıda eski Başkan Cevdet Çağlar tarafından karşılanan Aksoy, başkanlık makamında Çağlar ile bir müddet görüştü. Belediye işçileri ile de görüşen Aksoy, daha sonra adadan ayrıldı



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli