Marmara´da CHP´den Coşkulu Gece

Marmara´da CHP´den Coşkulu Gece

Marmara Adası CHP´nin moral gecesi ile coşku

31 Mart seçimlerinde başarılı performansı ile Marmaradaki oyunu yükselten CHP ilçe örgütü uzun ve yorucu çalışmanın stresini akşam düzenlenen gece ile attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun bölge programı dolayısı ile bölge teşkilatları ve milletvekillerinin katılamadığı gecede Parti Meclisi üyesi ve Genel Başkan yardımcısı Gökçe Gökçen hazır bulundu.

Coşkulu geçen geceye tatılım oldukça yüksekti. CHP Marmara Adalar ilçe Başkanı Nevzat Başkan 31 Mart seçimleri için katkıda bulunan tüm teşkilat arkadaşlarına teşekkür ederken, stratejik ayrıntılar ve bazı nedenlerden dolayı Ada´da az farkla Belediye seçimlerini kaybetmelerinin, mücadele hırslarını kamçıladığını, bu birlik ve bütünlüğü sürdürmeleri halinde ilk mahalli seçimlerde Marmara Adasında Belediye seçimlerini kazanacaklarını söyledi.

CHP Parti Meclisi üyesi ve Genel Başkan yardımcısı Gökçe Gökçen ise, Marmara Adalar ilçe başkanlığının 31 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği performansı yakından takip ettiklerini, yapılacak ilk mahalli seçimlerde Adalar Belediyesinde CHP´li Belediye Başkanının seçimi kazanacak isim olacağına inandığını söyledi.

Marmara´daki coşkulu CHP gecesine kırsal mahallelerin yanı sıra Avşa ve Ekinlik adalarından da katılım oldu.



Anahtar Kelimeler: Marmara Coşkulu Gece
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli