Marmara´da Aksu rüzgarı

Marmara´da Aksu rüzgarı

CHP Adayı Yakup Aksu´ya, İyi Partiden tam destek

31 Mart yerel seçimleri için aday belirlemesinin sonuçlandığı Marmara´da CHP´nin adayını destekleme kararı alan İyi Parti başarı ile devam eden ortak çalışmanın 1 Nisan´da Marmara Adalar´da şölen havasına dönüşeceği açıklandı.

/resimler/2019-1/27/1107382559435.jpg

CHP, Marmara Adalar Belediye Başkan adayı Yakup Aksu beraberinde ilçe Başkanı Nevzat başkan ve partili arkadaşları ile İyi Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Marmara Adalar İyi Parti İlçe Başkanı Sezer Şen 31 Mart seçimleri için gönül birliği yaptıkları Millet ittifakı adayı Yakup Aksu´nun en doğru kriterlerle belirlenmiş isim olduğunu, amacın parti rozeti ilkelerinde kendinden olmayanları bertaraf etmek değil, seçimde sonra parti rozetini çıkartarak tüm ada sakinlerine aynı mesafede yaklaşılan hizmet anlayışı olduğunu söyledi.

/resimler/2019-1/27/1113513816718.jpg

CHP, Marmara Adalar ilçe Başkanı Nevzat Başkan ise "Partimize adaylık başvurusunda bulunan tüm aday adaylarının kişilik, şahsiyet ve hizmet anlayışının Adalar´ın beklentisine çözüm üretecek karakterde olduklarını, ancak siyasi mülahazara sonucu toplum katında karşılığı olan ismin Yakup Aksu´nun aday olarak açıklanması ardından yapacağımız tek davranış, bir ve beraber yürüyerek enerjimizi Adalar sakinlerinin hizmetine kullanmaktır." dedi.

Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Yakup Aksu ise kendisi ile birlikte aday adayı olan tüm arkadaşlarının değerli isimler olduklarını, ortak çalışma anlayışını benimseyen birisi olarak kendilerinin fikirlerinden her daim istifa edeceğini vurgulayarak, "Bireysel fikir ve düşünceler ortak hareketlerle can bulur, hizmete dönüşür. Biz Adaylığımın açıklanması ardından hem CHP olarak, Hemse İyi Parti olarak gönül birliği etmiş bir hareketin toplumdaki özgüven duygusunu güçlendirmek adına hizmet üretmeliyiz. Marmara´nın iki eski beldeleri Avşa ve saraylar´ın yanı sıra kırsal mahallelerinin öncelikli beklentileri programımızdadır, Yerel´de CHP, Büyükşehir´de İyi Parti adaylarını göreve getirerek, toplumsal beklentileri hizmete dönüştürüp gönüllere taht kurmak istiyoruz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Marmara Aksu rüzgarı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli