Marmarabirlik´ten örnek proje

Marmarabirlik´ten örnek proje

Marmarabirlik 8 Kooperatif bölgesinde 8 okulu yeniledi.

Marmarabirlik, sosyal sorumluluk anlamında önemli bir projeye imza attı.  2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesi ?Okullarımızı Güzelleştiriyoruz? adı altında gerçekleştirilen proje ile  Marmarabirlik´e bağlı 8 kooperatif bölgesinde 8 okul boyatıldı. Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa,?Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların eğitim ve öğretim yuvalarını güzelleştirmekten  mutluluk duyduğumuz bu proje,Marmarabirlik ailesinin eğitime verdiği önemi göstermektedir? dedi. 

/resimler/2019-9/24/1529252918297.jpg

Sofralık zeytin ve zeytinyağı sektörünün öncü kuruluşlarından Marmarabirlik, bir yandan dünya standartlarında üretim yaparak ülke ekonomisine katkı sağlarken, diğer taraftan da sosyal sorumluluk projeleri ile ses getirmeye devam ediyor. Marmarabirlik, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı öncesi ?Okullarımızı Güzelleştiriyoruz? çalışmasıyla örnek bir projeye  imza atarak, eğitime verdiği değeri ortaya koymuştur.

/resimler/2019-9/24/1530047762759.jpg

Proje kapsamında  Birlik´e bağlı 8 kooperatif bölgesinde ihtiyacı olan köy ve mahalle ilköğretim okulları boyatıldı. Marmarabirlik Yönetim Kurulunun Kararı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile sağlanan koordinasyon  kapsamında gerçekleştirilen projemizle; Gemlik´te Kurşunlu Nursel Çağlar İlkokulu, Mudanya´da Çayönü İlkokulu, Erdek´te İstiklal İlkokulu, Orhangazi´de Narlıca İlkokulu, İznik´te Müşküle İlkokulu,  Edincik´te On Sekiz Eylül İlkokulu, Mürefte´de Cumhuriyet İlkokulu, Marmara Adası´nda Topağaç İlkokulu  boyatıldı.

/resimler/2019-9/24/1530251200664.jpg

Proje ile yakından ilgilenen Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa,? Mayıs ayında düzenlediğimiz öykü yarışmasında bu projemizi kamuoyu ile paylaşmıştık. Zeytin üreticisinin bulunduğu bölgelerde yer alan okulların fiziki şartlarının iyileştirmesinde Marmarabirlik´in de katkısının olmasını istedik. Geleceğimiz olan çocuklarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Öğrencilerimizin  eğitim yuvalarını güzelleştirmek adına gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğumuz bu çalışma, eğitime verilen önemin bir göstergesidir? dedi.

/resimler/2019-9/24/1530447138541.jpg

Marmarabirlik için sosyal projelerin önemine vurgu yapan Asa şunları söyledi: ?Günümüzde sosyal sorumluluk projeleri büyük önem taşımaktadır. Tüketiciler artık sadece aldıkları ürün, hizmetin kalitesi ve fiyatı ile değil; bunları üreten kurumun topluma hizmet anlamında sosyal sorumluluğunu yerine getirip getirmediği ile de ilgilenmektedir. Bu sebeple Marmarabirlik ailesi olarak alınan karar doğrultusunda,?Okullarımızı Güzelleştiriyoruz? sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.?

Marmarabirlik, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu yıl,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ?Zeytin ve Zeytin Ağacı? konulu resim yarışması, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı  100.Yıl etkinlikleri kapsamında  ise  ?Kooperatifçilik ve Zeytin? konulu öykü yarışması düzenlemişti



Anahtar Kelimeler: Marmarabirlik örnek proje
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli