Marmarabirlik THY ile uçacak!

Marmarabirlik THY ile uçacak!

Sofralık zeytin ve limon soslu zeytinyağı ile THY mönüsünde yer alan Marmarabirlik, havayolu şirketine verdiği ürün çeşitlerini artırıyor.




Dünyanın en büyük sofralık zeytin üreticisi Marmarabirlik, yine dünyanın en prestijli havayolu şirketi Türk Hava Yolları ile adeta uçuşa geçecek.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve Genel Müdür İbrahim Minareci'nin THY Genel Müdürü Temel Kotil ile görüşmesinde, iki kurumun devam eden birlikteliğinin daha da geliştirilmesi için önemli bir adım atıldı.


Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve Genel Müdür İbrahim Minareci,  THY Genel Müdürü Temel Kotil'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, Türk Hava Yolları'na alüminyum folyo ve cam şişe ambalajda limon soslu zeytinyağı ile siyah zeytin verdiklerini hatırlattı. Asa, Marmarabirlik'in ürünlerinden ötürü THY yolcuları ve yetkililerinden, memnuniyet belirten elektronik posta ve telefonlar almanın haklı gururunu yaşadıklarını da belirtti.

Asa, 2012'nin Dünya Kooperatifçilik Yılı” olduğunu, Marmarabirlik'in de 8 kooperatife bağlı 30 bin ortağı bulunduğunu hatırlattı. Hidamet Asa, THY ile ortak projeler üretmek ve birlikteliği geliştirerek uzun yıllar devam ettirmek istediklerini söyledi. Asa daha sonra Temel Kotil'e, Marmarabirlik olarak THY için neler yapabileceklerini sıraladı.

THY Genel Müdürü Temel Kotil de, Marmarabirlik'in sadece Türkiye değil dünyanın en önemli ve büyük bir zeytin markası olduğunu söyledi. Kotil, THY yolcularına Marmarabirlik ürünleri sundukları için memnun olduklarını, bundan sonrası için de ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

Marmarabirlik'in tuz oranı yüzde 2.5 olan Gold ürününün tadına bakarak, bunun bir çeşti diyet zeytin olarak da tüketilebileceğini söyledi.



THY Genel Müdürü Temel Kotil, Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ve Genel Müdür İbrahim Minareci ile görüşmesinde tadına baktığı, tuz oranı yüzde 2.5 olan Gold'un diyet zeytin” olarak tüketilebileceğini söyledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı