Marmarabirlik İş ortakları ile buluştu

Marmarabirlik İş ortakları ile buluştu

Sofralık siyah zeytinde son 10 yılın en yüksek rekoltesi bekleniyor

-Marmarabirlik ürün alım kampanyası öncesi bayileriyle stratejik planlama yaptı

Marmarabirlik yönetim kurulu ve pazarlama ekibi, bayileriyle bir araya gelerek, yaklaşan ürün alım kampanyası öncesi satış hedefleri değerlendirdi. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, önümüzdeki kampanya döneminde sofralık zeytinde ülke genelinde son 10 yılın en yüksek ürün rekoltesinin beklendiğine dikkat çekti. Başkan Asa, geçtiğimiz yıl ürün alımları sonrasında stoklarında, orta ve ince kalibre ürün bulunduğunu da söyleyerek, ?Yaklaşan ürün alım kampanyası öncesi orta ve ince kalibredeki ürünlerin satılması, depoların boşaltılması ve üreticimizden daha fazla ürün alabilmek adına toplantıyı düzenleyerek, iş ortaklarımızla bilgi alışverişinde bulunduk.? dedi.

Toplantıda ayrıca, bölge nüfusuna göre en fazla ürün alan, satışa göre en az iadesi olan, satışa göre en fazla zeytinyağı alan, en fazla çeşit ürün bulunduran, en çok noktaya fatura kesen bayilere de plaket verildi. Başkan Asa, bütün bayilere yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

?BİZ BİR AİLEYİZ?

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, kurumun bayileriyle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, bu buluşmaların aidiyet duygusunu ön plana çıkardığını söyledi. Başkan Asa, ?iş ortaklarımız olan bayilerimizle bir aileyiz. Bu toplantılar hem aile bağlarımızı güçlendirirken, hem de yeni stratejiler belirlememize yol göstermektedir. Ayrıca, bu toplantılar geleceğimize yönelik adımların atılmasına ve stratejilerin belirlenmesinde büyük katkı sağlamaktadır. Marmarabirlik, 8 kooperatifi, 32 bin ortağı, 650 çalışanı ve siz değerli iş ortaklarımızla birlikte büyük bir ailedir.  Bu ailenin bir ferdi olmakta bir ayrıcalıktır.?diye konuştu.

 ?ÖNCÜ ROL GÖREVİNDEYİZ?

Marmarabirlik´in yeniliklerde öncü rol üstlendiğine dikkat çeken Başkan Asa, ?Üreticinin gücünün birleştiği bir kuruluş olması nedeniyle sorumluluğumuz daha da büyüktür. Bu amaçla, yapılan her çalışma sadece bugünü değil, gelecek nesillerimizi de ilgilendirmektedir. Planlı ürün alımları, düzenli stoklar ve oluşturulan yeni pazarlar sonucunda ürün alım ve satış rakamlarımız her geçen yıl daha da artmaktadır. Bir yandan üreticinin daha fazla kazanması için çalışan Marmarabirlik, diğer yandan bayileri aracılığı ile tüketiciye her geçen gün ürün yelpazesini geliştirerek, doğal ve sağlıklı ürünler sunmaktadır.?dedi.

2018 YILI MARMARABİRLİK İÇİN DÖNÜM NOKTASI

Geçtiğimiz yıl alınan ürün bedellerini tamamını öz kaynaklarıyla ödediklerini hatırlatan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, ödemelerin zamanında yapılmış olmasının da büyük önem taşıdığına dikkat çekti.  Geçmişte üretici ile Marmarabirlik arasında yaşanan güven problemi nedeniyle ürün teslim etme konusunda da sıkıntı yaşandığını hatırlatan Asa, ?Oysa bugün kurumuna inanan, güvenen ve ürün teslim eden üreticimiz var. Birliğimizin başarılı çalışmalarının altında da bu güven yatmaktadır. Güvenin olmadığı yerde asla başarı olmaz.? şeklinde konuştu.

2018 yılının Marmarabirlik için dönüm noktası olduğunu anlatan Başkan Asa, geçtiğimiz yıl alınan ürün bedellerinin tamamının öz kaynaklarıyla ve 1 TL bile kredi kullanılmadan çok kısa zamanda ödendiğine dikkat çekti. Asa, ödemelerin zamanında yapılmış olmasının Marmarabirlik açısından önemine değinirken, ?Yapacağımız toplantıda alınan kararlarla birlikte önümüzdeki dönem için yol haritası belirlenmiştir.?derken konuşmasını söyle sürdürdü;

?Siz değerli iş ortaklarımızdan ricam toplantı bitiminde işimizin başına döndüğümüzde, ?Marmarabirlik için neler yapabiliriz?? sorusunu kendimize sormamızdır. Satışlarımızı tek tek gözden geçirelim. Satışlarımızı arttırabilmek için yapılacak çalışmalar konusunda siz değerli bayilerimizin de destek ve önerilerinizi bekliyoruz.? dedi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, 2018-2019 hasat döneminde son yılların en yüksek ürün rekolte beyanı beklediklerine dikkat çektiği konuşmasında, ? Üreticilerimizi uyarmak istediğimiz konu, arz-talep dengeleri doğrultusunda, iri kalibre ürün beklenilenden daha fazla talep görmektedir? diyerek, sözlerini tamamladı.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli