Marmara RO-Ro "Hizmetinizdeyiz."

Marmara RO-Ro

Marmara Adasında yaşanan talihsiz kaza ve afetleri içeren bir açıklamada bulunan Marmara Ro-Ro, "Her türlü afette halkımızın hizmetindeyiz."

Erdek-Adalar ve Tekirdağ hattında ring seferlerini yapan Marmara RO-RO, Motorlu taşıyıcılar kooperatifi yaptığı yazılı açıklama ile gerek geçtiğimiz yaz yaşanan yangın felaketi, gerekse önceki hafta çapa taraması sonucu deniz altında bulunan yüksek gerilim hatlarının tahrip olması, Ada'nın elektirksiz kalması ile ilgili olarak yaşanan toplumsal sıkıntıların aşılması için kooperatif olarak karşılıksız destek verdikleri açıklandı.

Marmara Ro Ro Motorlu taşıyıcılar kooperatifinden yapılan açıklamada; 

"Marmara Adası coğrafi konumu, doğal güzellikleri, turizm ve mermer sektöründeki öncülüğü ile ülkemizin güzide yerlerinden biridir.
Marmara Ro-Ro firması bünyesinde bulunan gemilerimiz yaklaşık 50 yıldır Marmara Adası'na hizmet vermektedir ve hizmet kalitesini arttırarak hizmet vermeye devam edecektir.
Talihsiz bir kaza sonucu adamızın elektriksiz kalması, ada hakımızın mağdur olması ve ticaretin sekteye uğraması adada yaşayan halkımız kadar bizleri de üzmüştür.
Geçtiğimiz yaz yaşadığımız yangın felaketi olsun, şimdi yaşanan elektrik sorunu ve her türlü doğal afet, kaza, yangın vb. durumlarda her zaman Marmara Ro-Ro ailesi olarak adamızın ve ada halkımızın gönüllü hizmetkarı olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
Bu tür olaylarda başta İlçe Kaymakamımız Sn. Hasan Uğuz ve Belediye Başkanımız Sn. Süleyman Aksoy olmak üzere tüm yetkililerimiz ile koordineli bir şekilde tüm imkanlarımızı seferber ederek Marmara Adası ve adada yaşayan hemşehrilerimizin huzuru ve refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 
Marmara Ro-Ro firması olarak son yaşadığımız elektrik arızasından dolayı mağdur olan tüm ada halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Cenab-ı Hak'tan adamızı tüm felaketlerden korumasını diliyoruz..." dedi...

Marmara RoRo



Anahtar Kelimeler: Marmara - "Hizmetinizdeyiz."
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli