Marmara Adaları Otelleri yaza hazır

Marmara Adaları Otelleri yaza hazır

Pırıl pırıl denizi, tertemiz doğası ile trafikten arınmış bir tatil keyfi için Marmara Adalar otelleri erken rezervasyon avantajları için sizi bekliyor.

Balıkesir’in En Güzel Tatil Noktalarından Marmara Adası’nın Konforlu Otelleri yaza hazır.

Balıkesir’e bağlı bir ilçe olan Marmara Adası, Marmara Denizi'nin en büyük, Türkiye'nin ise Gökçeada'dan sonra ikinci büyük adasıdır. Temiz denizi, huzurlu atmosferi ve eğlenceli olanaklarının yanı sıra Marmara Adası, İstanbul’a yakın en güzel tatil yerlerinden biridir. Mermer ocaklarının nemi emmesi ile berrak, rutubetsiz ve temiz bir havaya sahip olan adada Akdeniz ve Karadeniz iklimlerinin etkileri görülmektedir. En soğuk günlerin Ocak ayında yaşandığı Marmara Adası’nda ilkbaharın sonundan, sonbaharın ortasına kadar yaz sezonu devam etmektedir. İstanbul'dan Marmara Adası'na Bostancı ve Yenikapı iskelelerinden kalkan seferlerle 2 saat 30 dakika gibi kısa bir sürede ulaşmak mümkün olurken, Tekirdağ, Silivri ve Erdek’ten de Marmara Adası’na ulaşım sağlanmaktadır. Yemyeşil doğası ve berrak denizinin yanı sıra antik dönemlerden günümüze miras kalan yapılarıyla da dikkat çeken adada sadece oda, oda kahvaltı ve yarım pansiyon hizmet sunan oteller bulunmaktadır. otelleri.net adresinden zevkinize uygun seçeneği bularak, siz de bölgenin sunduğu tüm avantajları değerlendirebileceğiniz bir yaz tatili planlayabilirsiniz.

Marmara Adası’nın Popüler Otelleri Arasında Yer Alan Hotel Mola Marmara Adası

Marmara Adası’nda vapur iskelesine yürüme mesafesinde konuklarını ağırlayan Hotel Mola Marmara Adası, tıpkı adı gibi konuklarına şehir hayatına keyifli bir mola olanağı sunmaktadır. Zeytin, üzüm ve incir ağaçlarının arasına konumlanmış olan tesiste, 16 oda bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesis, gün boyu lezzetli seçenekler sunmaktadır. Deniz kıyısına kurulu olan Hotel Mola Marmara Adası’nda kumsala birkaç merdivenlerle inilmektedir. Konforunuz için şezlong ve şemsiyelerle donatılmış olan plajda hem eğlenceli hem de huzur dolu bir serinleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Tesis hakkında detaylı bilgi almak için http://www.hotelmola.com.tr/ ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Marmara Adası’nın Köklü Tesisi Ada Palas Otel

Marmara Adası’nda 4 kuşak boyunca hizmet vermeye devam eden Ada Palas Otel, sıcak bir misafirperverlikle, yılların deneyimini ustaca sunmaktadır. 4 mevsim konaklama olanağı sunan tesis, sadece oda ve oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Ada merkezinde yer alan tesis, denize 15 m, iskeleye 100 metre ve plaja 200 metre uzaklıkta yer almaktadır. Ada Palas Otel’in 19 odası bulunmaktadır. Deniz ve ağaç manzaralı odalarda huzur dolu bir konaklama deneyimi sunan tesisin, özel lezzetler tatmanız içinse restoranı hizmet vermektedir. Keyifli, güvenli ve huzur dolu bir Marmara Adası tatili için tercihinizi Ada Palas Otel’den yana yapabilir, yerinizi ayırtmak için http://www.adapalasotel.com/  üzerinden tesisle iletişime geçebilirsiniz.

Marmara Adası’nda Denize Sıfır Tatiller İçin Mermer Beach Hotel

Marmara Adası, Aba Plajı mevkiinde hizmet veren Mermer Beach Hotel, avantajlı konumunun yanı sıra konforlu konaklama birimleriyle dikkat çekmektedir. Standart Oda (Single ve Double Yatak) , Comfort Oda, Suite Oda seçeneklerine sahip tesisin 26 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste her sabah sunulan kahvaltı hizmetinin yanı sıra gün boyu hizmet veren restoran yer almaktadır. Denize sıfır konumu ile ön plana çıkan tesisin, özel plajı konforlu bir yaz tatili olanağı sunmaktadır. Yaz tatillerinizi kusursuz hizmetleri ile unutulmaz kılan Mermer Beach Hotel’e http://www.mermerhotel.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Hafızalardan Silinmeyecek Bir Yaz Tatili İçin Murat Kaptan Apart Otel

Balıkesir'in Marmara Adası'nda misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatan Murat Kaptan Apart Otel, huzur veren manzarası ve eşsiz konumu ile dikkat çekmektedir. Marmara Adası’nın merkezinde hizmet veren tesis, kumsala yalnızca 3 dakika yürüme mesafesindedir. Ev konforunu yaşayacağınız Murat Kaptan Apart Otel’de tüm odalarda tam donanımlı mutfak bulunmaktadır. Tesisin bahçesinde ise barbekü alanları hizmet vermektedir. Marmara Adası’nda eksiksiz ev konforu deneyimi için https://www.muratkaptanapart.com/tr-tr ‘den tesisin tüm özelliklerini keşfedebilirsiniz.

Marmara Adası’nın en sakin noktalarından birinde, rengarenk çiçeklerle bezeli bahçesi ile dikkat çeken Ali Baba Butik Otel, huzur dolu bir konaklama deneyimi vaat etmektedir. Gündoğdu Köyü’nde hizmet veren tesis, denize 3 dakikalık bir yürüyüş mesafesindedir. Şık ve konforlu odalarında tüm ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte eksiksiz bir tatil yaşayacağınız Ali Baba Butik Otel’de geleneksel sabah kahvaltılarının yanı sıra misafirlere akşam yemeklerinde birbirinden lezzetli ev yemekleri sunulmaktadır. İçerisinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu bulunan tesiste, yetişkin havuzunda su kaydırağı da mevcuttur. Eğlenceli serinleme olanaklarını, huzur dolu bir atmosferde sunan Ali Baba Butik Oteli tercih ederek, şimdi http://alibababutikotel.com/ ‘dan tatilinizi planlayabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Marmara Adaları Otelleri hazır
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli