Manyas'ta sıcak buluşma

Manyas

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, Yücel Yılmaz ile Manyas'ta buluştu.

Aralık ayının ilk haftasını geride bırakırken siyaset arenasındaki net belirginlik yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı.

AK Parti Bandırma Belediye Başkan aday adaylığına resmi başvurusu bulunan 2 aday adayından birisi olan Oya Yücel köprüden önce son viyadükte tempo yükseltti.

Günün tüm zamanlarını kullanan Bandırma Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel Akşam'da Manyas'ta Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, İl Başkanı Ahmet Aydemir, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz'in hazır bulunduğu Manyas'taki kapsamlı toplu konut anahtar teslim törenine katıldı.

Oya Yücel ve Beraberindeki Meclis üyesi Zeynep Özgün'ü Manyas'ta ilk karşılayan Manyas ilçe Başkanı Yücel Günay oldu.

Büyükşehir Gençlik merkezi sosyal etkinlikleri ile başlayıp Manyaslıların büyük ilgi gösterdikleri toplu konut anahtar teslim töreninde konuşan Milletvekili A. Taylan Öztaylan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Manyas'ın 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde hak ettiği hizmetleri alma noktasında AK Belediyecilik ile tanışacağı vurgulandı.

Manyas'taki etkinlikte Milletvekili A. Taylan Öztaylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve il Başkanı Ahmet Aydemir ile sohbet olanağı bulan Bandırma Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, “Bandırma'yı Bandırma yapan sınırları Susurluk, Manyas, Gönen, Erdek ve Marmara Adalar ilçelerini kapsamaktadır. Büyük fotoğrafa bu açıdan bakıldığında doğru ve sağlıklı tespit olur.” dedi.

AK Parti Manyas ilçe Başkanı Yücel Günay, Bandırma'da düzenlenen aday adaylığı açıklamasına katıldığı Oya Yücel'i Manyas'ta görmenin mutluluğunu paylaşırken sürecin (Yücel) lerin başarı ve hizmet süreci olduğuna dikkat çekerek bölgesel kalkınma ve hizmet mührünün altından (Yücel) imzası bulunması için çalıştıklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Manyas' sıcak buluşma
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı