Manyaslılar Burcu Güneş ile coştu.

Manyaslılar Burcu Güneş ile coştu.

Manyas ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle Manyas Belediyesince düzenlenen halk konserinde vatandaşlar doyasıya eğlendiler.

 Belediye hizmet binası karşısında yer alan pazar alanında düzenlenen halk konserinde sanatçı Burcu Güneş sahne aldı. 

Burcu Güneş konsere katılanlarla birlikte pop, Türk Sanat, arabesk ve halk müziğinden en güncel şarkı ve türküleri okudu. Çevre ilçelerden de katılanların olduğu konser arasında Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin sanatçı Burcu Güneş’e çiçek, Manyas kelle peyniri ile hediye paketi sundu. 

Konsere yaklaşık üç bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor. Konser öncesi Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin ile Balıkesir milletvekilleri Serkan Sarı ve Ensar Aytekin birer konuşma yaptılar. Barcin, seçildiği günden beri yaptığı hizmetleri anlatırken, vatandaşa 2014 seçimlerinde verdikleri çamura bastırmama sözünü % 90 gerçekleştirdiklerini söyledi. Milletvekili Aytekin Manyas’ın zafer gününü kutlarken, Milletvekili Serkan Sarı ise “Bu akşam burada tüm kamu görevlilerini görmek isterdim, bu ilçenin kurtuluş günü, gerçekten kırıldım.” diyerek serzenişte bulundu.



Anahtar Kelimeler: Manyaslılar Burcu Güneş coştu.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı