Manyas`da Üç Hilal`i caddeler almadı.

Manyas`da Üç Hilal`i caddeler almadı.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, Manyas`a Kızıksa`dan girdi, Kızık`tan çıktı.

 Özel GÜR- MANYAS 

MHP Büyükşehir Beleldiye Başkan adayı İsmail Ok, Partisinin Manyas programında, İlçe merkezi ve Köylerde vatandaşlarla buluştu.

İsmail Ok`u, Aksakal`da karşılayan Manyas teşkilatı önce Kızıksa`ya uğradı.

MHP ekibi daha sonra geldiğ Manyas`ta, Manyas Belediyesi çok amaçlı Düğün salonunda Manyas Demokratik kitle örgütleri ile bir araya geldi.

MHP`nin Manyas`taki yemekli toplantısında parti bayrağı ve logosu kullanılmadı. Balıkesir Belediye Başkanı ok, burada yaptığı konuşmada 5 yıllık görevi sürecince Balıkesir merkezi dışında kalan birçok Belediye ye de katkı verdiklerini söyledi.

İsmail Ok ve beraberindeki partililer daha sonra Manyas çarşısında esnaf ziyaretinde bulundu, ardından sırası ile Salur, Börülceağaç, Hamamlı, Akçaova, Kocagöl, Şevketiye, Süleymanlı, Çakırca, Dereköy, Çavuşköy ve Kızık`da vatandaşlarla söyleşide bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, Çakırca`da Şehitler abıdesini ziyaretinde dua etti ve bu aziz vatan adına canını vermiş şehitlerin kendilerinden bekledikleri olduğunu söyledi.

Balıkesir Belediye Başkanı ismail Ok ve beraberindeki partililer gittikleri her köyde büyük ilgi ile karşılanıp, kendisini dinlemek için kahvelerin dışına taştılar.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Kızık`ta tamamlanan Manyas programı ardından yaptığı açıklamada, Marmara`da başlayan seçim ziyaretlerinin bugüne kadar aşılan her ilçesi ve son olarak bulundukları Manyas`ta da vatandaşların kendilerine gösterdikleri teveccüh ile mutlu olduklarını vurgulayarak ``Siyasetin sermayesi insan, MHP insan odaklı çalışmalarını devam ettirdikçe şahsımıza olan öz güven dahada artıyor, bu yoğun ilgiyi bugüne kadar gittiğimiz, gezdiğimiz elini sıktığımız herkezde gördük, 30 Mart`ta Balıkesir MHP iktidarı ile buluşacaktır`dedi.




  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli