Manyas`a Kaymakam ataması

Manyas`a Kaymakam ataması

Manyas Kaymakamlığına atanan Mustafa İkbal Eşki görevine başladı.




Manyas Kaymakamına kavuştu.

Manyas Kaymakamlığı görevine vekaleten  Mustafa İkbal Eşki atandı.
Maliye kökenli yeni Manyas Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki  daha sonra geçtiği Mülkiye`de öncelikle stajını Balıkesir`de yaptı.

Bu sürede Balıkesir`i yakından tanıma fırsatı bulan Mustafa İkbal Eşki 2011 yılında ayrıldığı Balıkesir`e bu kez Manyas Kaymakamı olarak döndü.



Mustafa İkbal Eşki kimdir?

1981 Osmaniye doğumlu olup, aslen Kahramanmaraşlı`dır. İlk ve orta öğrenimini Osmaniye
ve İstanbul`da tamamladı.


2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü`nde Yüksek Lisansını tamamladı. 2007 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının sınavını kazanarak, Adana Vergi Dairesi Başkanlığı`nda göreve başladı ve burada  3 yıl çalıştı.

2010 yılında İçişleri Bakanlığı`nın Kaymakamlık yazılı ve sözlü sınavını kazandı ve Balıkesir İline atandı. Balıkesir İl Merkez Stajının ardından, Yalova - Altınova`da Kaymakam Refikliğini tamamladı. Ardından Kırşehir İli ile Çiçekdağı ve Kaman İlçelerinde teftiş stajını yaptı.

Düzce İli Gümüşova ilçesinde  Kaymakam Vekili olarak  çalıştı. 1 Yıl süreyle Yabancı dilini geliştirmek ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere İngiltere'de bulundu. Bu süre zarfında İngiltere Türk Büyükelçiliğinde Dışişleri stajını tamamladı.

İngiltere dönüşüne müteakiben İçişleri Bakanlığının 03/05/2013 tarihli onayıyla Manyas İlçesine atandı.

Kaymakam Mustafa İkbal Eşki  Evli olup Azra Zeynep adında bir kızı vardır.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli