Manyas´a yeni kaymakam ataması

Manyas´a yeni kaymakam ataması

Manyas´a 27 ay sonra asıl kaymakam atamasın yapıldı.

    İbrahim Gencer´in FETÖ soruşturması kapsamında 2016 yılı Ağustos ayında açığa alınması ve sonrasında ihracıyla boşalan Manyas Kaymakamlığına asil atama yapıldı. 

   27 ay içinde beş Kaymakam adayının görev yaptığı Manyas´ta 104. dönem kaymakam adaylarından kura ile Manyas´a atanan Muhammed Kaya ilçede ki görevine başladı.

   1989 yılında Erzurum´da doğan Muhammed Kaya, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden  mezun oldu, 2010-2014 yılları arasında Defterdarlık uzmanı, 2014-2015 yılları arasında ise vergi müfettişi yardımcısı olarak görev yaptı.

2015 yılı Eylül ayında Kaymakam adayı olarak ilk stajını Kocaeli Valiliğinde 1. ve 2. refiklik stajlarını Karacabey ve Isparta-Eğridir´de tamamlayan Kaya,  Ankara´da iki ay süreyle başmüfettiş refakatında staj gördü.

Kayseri-Bünyan, Kars-Akyaka ve Bursa ili Büyük Orhan ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinden sonra kura ile Manyas´a atanan Kaymakam Muhammed Kaya evli ve ileri derecede İngilizce billiyor.

 

Kaymakam Muhammed Kaya yaptığı ilk açıklama da "Manyas aklımda canlandırdığım gibi çıktı, şirin bir kasaba gelişmiş ve coğrafi yapısı itibarıyla gelişime açık bir ilçe olarak gördüm. İlerleyen zamanlar da ilçeyi ve çevreyi tanıdıkça burada güzel işler yapacağımızı ümit ediyorum. Burada muhtarlar ve halk ile birlikte kurum amirlerimizin de halk günleri düzenleyeceğiz."dedi

 



Anahtar Kelimeler: Manyas yeni kaymakam ataması
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli