Manyas Kaymakamı Çelik’ten veda mesajı

Manyas Kaymakamı Çelik’ten veda mesajı

Manyas Kaymakamlığından Bingöl’ün Adaklı ilçesi kaymakamlığına atanan Koray Çelik, Manyaslılara veda mesajı yayınladı.

İki yılı aşkın süredir Manyas Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra Bingöl’ün Adaklı ilçesi kaymakamlığına atanan Koray Çelik, Manyaslılara veda mesajı yayınladı.

Çelik’in mesajı şöyle:

“Değerli Manyaslılar,

2021 yılında atandığım Manyas ilçesindeki görevim bugün itibarıyla son bulmaktadır. Allah’ın izniyle yeni görev yerimiz olan Bingöl’ün Adaklı ilçesidir. Mülki İdare Atama Yönetmeliği kapsamında 5. Bölge hizmetimizi yerine getireceğimiz bölgede bizlere güvenen ve atamamızı gerçekleştiren başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm Bakanlık teşkilatımıza sonsuz teşekkür ederim. Ailem ile birlikte büyük bir merak ve aşk ile yeni görev yerimizde de insanımıza hizmet vermeye ve dertlerine ortak olmaya devam edeceğiz. 

Görev yaptığım süre boyunca ilçemizin sosyo ekonomik gelişimini artırma gayreti içinde oldum ve hep daha iyisini hak ettiğini, potansiyelinin yüksek olduğunu düşündüm. Bu bakımdan ilçeden ayrılacağın şu günlerde hizmete sokacağımız Miralay Bekir Sami Bey yaşam alanı en büyük eserimiz ve alın terimiz olmuştur. Bunun yanında her yaştan insanın derdine ortak olmaya ve derman bulmaya gayret ederek çalıştık. Çözümsüz kalan çoğu iş için de kanımızın son damlasına kadar çaba harcadığımızın bilinmesini isterim.

Bizlere ev sahipliği yapan siz değerli Manyaslılara can-ı gönülden teşekkür ederim. Helallik ister, selam ve saygılarımı arz ederim.”



Anahtar Kelimeler: Manyas Kaymakamı Çelik’ mesajı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı