Manyas bileğinin hakkıyla

Manyas bileğinin hakkıyla

1.Amatör küme Şampiyonu Manyas, bir üst lige terfi ederken Kızıksaspor`u 9-0 yendi.





Stat: Manyas 14.Eylül

Hakemler: Onur Yoldaş***Sacit Demirci***A. Tanrıverdi***

Manyas Belediyespor: Muharrem*** Erkal***(Hüseyin***) Sinan*** (Mehmet Can***) Ogün**** Samet****(Ufuk***) Erdi**** Ömer*** Gökhan*** Nedim*** Emre**** Kazım***

Antrenör: Harun Sayraç

Kızıksaspor: Cem Sar** Başak** Mehmet** Mustafa** Ahmet** İlhan** Ulaş** Erdinç** Ercan** Tufan** Kemal**

Goller: Dk.6-34-77 Emre, Dk.23 Erdi, Dk.53 Sinan, Dk.65 Kazım, Dk. 67 Gökhan, Dk.69 Ömer, Dk.83 Erkal (Penaltı)



Lider Manyas Belediyespor bugün oynadığı Kızıksaspor karşılaşması ile 1.Amatör Kümeye veda edip. Süper lig'e terfi etti.

Kırmızı siyahlı ekip bugün sahaya bayram havasında çıktı. Uzun bir aradan sonra saha ve seyircisi önünde hedefi olan Şampiyonlukla kucaklaşan Manyas Belediyespor kaçınılmaz başarının odaklandığı noktada adres olarak arkadaşlığı gösterdi.

Manyas Belediyespor hazırladığı Şampiyonluk T- Short lere yazdırdığı slogan'da  ‘'Sadece şampiyon değiliz'' ‘'Yabancı yok biz bizeyiz.'' Diyerek yükselme ligindeki başarılarının Manyas'a özgü bir dayanışmanın ürünü olduğunu ifade ettiler.

Manyas 14 Eylül stadı bugün alışılagelmişin dışında gelin gibi süslenmişti. Rakip kardeş kulüp Kızıksaspor siyah beyaz forması ile sahaya çıktığında Manyas'ın başında kaptan Samet yoktu. Babası vefat eden Samet daha sonra katıldığı takımına yedek olarak 2.yarıda girdi.

Manyasspor ligdeki namağlup luk ünvanını Kızıksa karşısında net bir skorla 9-0 kazanırken Süper lig'e de gönderme yaptı. ‘'Geldik''







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false