Manyas Ak parti de Barçın güven tazeledi.

Manyas Ak parti de Barçın güven tazeledi.

Manyas ilçesinde AK Parti 7.olağan kongresinde Yıldız Barçın tek aday olarak girdiği seçimi kazandı.

        AK Parti Balıkesir İl koordinatörü Denizli Milletvekili Şahin Tin'ın divan başkanlığında Anadolu Lisesi kafeteryasında yapılan kongre divan oluşumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 kongreye  AK Parti Balıkesir Milletvekilleri MKYK üyesi Yavuz Subaşı, Av.Adil Çelik, Belgin Uygur, Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, BŞB Başkanı Yücel Yılmaz, AK parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş,İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz ile STK temsilcileri, muhtarlar ve delegeler katıldılar. Pandemi tedbirlerinin alındığı kongrede konuşan İl Başkanı Ekrem Başaran, bu ülkede taş üstüne taş konulacaksa bunu AK Partinin yapacağını, Manyas'ın inandığı yolda yürümesini istedi. BŞB Başkanı Yılmaz ise Mymar'dan Kudüs'e, Fas'tan, Mardin'e her yerde iktidarlarının olduğunu vurgulayarak, AK Partililerin temsili vücut ile il kongreleri ve mitingler de yer aldıklarını, başarının AK sevdalardan kaynaklandığını söyledi. Yılmaz Balıkesir ilçelerinde bulunan Sulama Birliklerinin 24-Ekim tarihinden itibaren Büyükşehir Belediyesine geçeceğini açıklayarak, 2024 yılına kadar çalmadık kapı, yapılmadık yol bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

 Zamanın kısıtlı ve pandemi nedeniyle beş Milletvekillinden Subaşı ve Canbey'e söz verildi. Mustafa Canbey konuşmasında " Ülke olarak zor bir durumdan geçiyoruz, Başkanlık sistemi ile ülkemiz gelecekte daha da yükselecektir, Kılıçdaroğlu'nun kafası karışık, Tabipler Birliğinde kahvehaneler için sıfır kağıttan bahsediyor, Kobani operasyonunu CHP İstanbul İl Başkanı  hanım eleştiriyor.Bu milletin huzuruna,evlatlarına kurşun sıkanları bu millet affetmez." Canbey pandemi nedeniyle öğrenciler için uygulamaya konulan EBA'nın en iyi uygulandığı Dünya'da üç ülkeden birinin Türkiye olduğunu, pandenmide de, hizmette de başarılı olduklarını söyledi.

     MKYK Üyesi Yavuz Subaşı ise AK partinin yaptıklarını ne dinlemeye ne anlatmaya zamanın yetmeyeceğini söyleyerek başladığı konuşmasında Karesi CHP ilçe Başkanı devletin Savcısı Mehmet Sevim Kiraz'ı öldüren katili ölüm yıldönümünde kendi partisinin web sitesinde paylaşma cesareti ve  alçaklığını gösterdiğini, İstanbul İl Başkanları kendisine hediye edilen Atatürk'ün portresini önce paylaştığını daha sonra ise kaldırttığını söyleyerek " Atatürkçü  CHP'lilere sesleniyorum bu CHP eski CHP değildir, yine MHP'den ayrılıp ta İYİ Parti'de siyaset yapan milliyetçi vatandaşlarımıza  sesleniyorum. Bu İYİ Parti de sizin bildiğiniz  İYİ Parti değildir. Bunlar millet ittifakı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için biraraya gelen yıkım ekibidir. Macron denen dünü bilmeyen, günlük yaşayan  biz muhalefete her türlü desteği vereceğiz yeter ki! Recep Tayyip Erdoğan gitsin diyorlar."

  Konuşmalar sonrası seçimlere geçildi,  daha önce atama ile gelen mevcut başkan Yıldız Barçın yeniden AK Parti Manyas İlçe Başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu. Yücel Günay, Kadir Gürel, Talip sayın, Ahmet Sevinç, Yaşar Girgin, Fatih Gülşen, Mustafa Kutbay, Şener Mucan, Adem Genç, Serkan Açıl, Nebahat Özkan, Nalan Özkan, Vakkas Demir ve Ahmet Eken. İl kongre adayları ise Yıldız Barçın, Serdar Erçel, Fikret Altun, Hasan Kahraman, İbrahim Koman, Yücel Günay, Özer Barka, Ahmet Batmaz, Metin Erer, Onur Özgür, Kadir Gürel ve Gülşah Sungur’dan oluştu.



Anahtar Kelimeler: Manyas parti Barçın güven tazeledi.
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli