Manastır Beach

Manastır Beach

Havası, Suyu, Yeşilliği ve derin maviliği ile Kapıdağ'ın eşsiz güzelliklerine sahip Manastır koyu

2020 yaz sezonu Covıd-19 Pandemi süreci dolayısı ile geç ve güç başlasa da, artan sıcaklar insanların vazgeçilmez beklentilerini ertelemek yerine, doğa ve doğal hijyen zinciri içinde gönül rahatlığı ile denize girip güneşlenebileceği adresleri arayıp buluyor.

Bandırma Manşet olarak her yaz olarak gündemimize aldığımız, "gezelim görelim" haber realite programımız gereği bugünkü durağımız Kapıdağ'ın kuzey yakasında bulunan Manastır koyundaki Manastır Beach'ı.

Doğanın son derece cömert davrandığı Manastır koyu iki ayrı bölümden ibaret, koyun ilk giriş bölümünde yer alan sahil, genelde günlük gelenlerin veya çadır kuranların itibar ettikleri bir sahil, bu sahili aşıp karşı bölümde kalan doğal kapı olarak önümüze çıkan "Manastır Beach" nizamiyesinden geçtiğimizde bize farklı bir mekan karşılıyor.

Bungolow tarzı son derece otantik 3 müstakil apart'tan oluşan Manastır Beach, mutfak beach, duş tuvalet, kum, güneş, deniz ve şezlong olanağı ile sıra dışı tatil yapma planları olanların tercih ettikleri saklı cennet.

Manastır Beach öylesine gerçekçi bir saklı cennetki, burada GSM cihazları işlemiyor. Burada tatil yapmayı düşünenler çağdaş dünya ile ilişkisini kesiyor. Öyleki ihtiyaç sonrası kart ile hesap ödenmek isteyenler oldukça müşkülatla karşılaşıyor. Çünkü post cihasının çağdaş dünya ile iletişim kurabilmesi için 200 mt ilerideki ana yol kavşağına çıkılması gerekiyor. Dolayısı ile hatırlatmakta yarar gördük, Manastır beach'ta tatil yapmak isteyenler kredi kartı ile değil kendilerini peşin olarak ödeme yapmaya yönelik hazır olmalarıdır.

Mitolejik çağdan günümüze önemli kimselerin kendilerine mekan olarak seçtikleri Manastır koyu, günümüzde de seçkin kimselerin tercih ettikleri mekanlar arasında yer alıyor. Manastır Beach'ta konaklama yaparak tatil yapmayı düşünmek ise oldukça zor.

Ulaşmak mümkün olmadığı için önce rezervasyon için 05322025033 'e mesaj bırakıyorsunuz. İşletme uygun olduğunda size dönüm takvim veriyor. Elbette daha sonrada keyifli tatiller.



Anahtar Kelimeler: Manastır Beach
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli