Madalya ve Kupalarını Kaymakama götürdüler.

Madalya ve Kupalarını Kaymakama götürdüler.

Sanayispor, Futbol ve Atletizm´den sonra Güreş´te de başarıya adını yazdırdı.

Balıkesir de yapılan Okullar arası Güreş Müsabakalarına Sanayispor Kulübü sporcusu Güreşçiler önemli kürsü başarısı gösterdi.

Antrenörler, İsmail Kurttürk ve İsmail Çaylak nezaretinde Balıkesirdeki il şampiyonasına katılan Sanayispor Güreşçilerinden  85 Kg da Furkan Güngör Altın, 76 Kg Burak Köse, 85 Kg  Furkan Güngör 1.ci olarak takım önemli derece yaptılar.

/resimler/2017-2/15/2104436848436.jpg

 Bu güreşçiler ilerideki bir tarihte açıklanacak Türkiye şampiyonasında Sanayispor adına bölge elemelerine katılacaklar.

Balıkesir deki il şampiyonasında 58 Kg Serdar Coşkun gümüş, 54 Kg Burak Erdem Bronz Madalya kazanarak Sanayispor adına umut vaat ettiler.

Balıkesir´de devam eden okullar arası il şampiyonası mücadelelerinin dünkü bölümünde okullarını temsil eden Sanayispor güreşçileri 2 Altın 1 Bronz madalya kazandılar.

74 kg. da mindere çıkan Batıncan Özakbaş, 84 kg. da Şahin Yanmaz minderde tüm rakiplerini yenerek mücadelelerini altın madalya ile taçlandırdılar.

74 kg. da Mindere çıkan Hasancan Akman bronz madalya kazanırken,  74 kg da Batıncan Özakbaş, 84 kg. da Şahin Yanmaz okullar arası Türkiye güreş şampiyonasına katılma hakkı kazandılar.

Futbol ve Atletizm ´den sonra sportif faaliyetlerine Güreşi ekleyen Sanayispor Balıkesir´deki mücadelelerde edilen başarıdan sonra ilçe Spor müdürü Hüseyin Elüstü ve yönetim kurulu ile birlikte bugün Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar´ı makamında ziyaret ederek Balıkesir´de elde edilen başarılarını anlattılar.

Kaymakamlıktaki ziyarette Güreş Antrenörleri İsmail Kurttürk ile İsmail Çaylak Kaymakam Günhan Yazar´a Ataspor´u yağlı pehlivan güreşlerinin sembolü mini bir kispet maketi armağan ettiler.

Sanayispor Başkanı Encan Aydoğdu ise sportif mücadelelerine olanak sağlayan Kaymakam Günhan Yazar´a görsel efekti yüksek bir çiçekle geldi.

Kaymakam Günhan Yazar Sanayispor yönetimi ve genç güreşçileri kazandıkları başarılardan dolayı kutlayarak tüm sporculara başarıları anısına madalya verdi.

Kaymakam Günhan Yazar Sanayispor antrenörleri İsmail Kurttürk ve İsmail Çaylak´tan daha büyük başarılar beklediklerini kaydetti.

Sanayispor yönetimi ve güreş takımının Kaymakamlık makamı ziyaretleri makam önünde çekilen anı fotoğrafı ile son buldu.

/resimler/2017-2/15/2105556629862.jpg



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli